Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 19-08-2008, 03:50 PM   #1
master29
Banned

Default Re: Operaciju Trijumf

Milica ipak ulazi u kucu 28.08.2008 godine,ja nisam ni znao ali bila je van svake konkurencije,pa nije morala da tezgari sa ostalima....Pozz
master29 is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 03:57 PM   #2
ivanajukebox
Junior Member

ivanajukebox's Avatar

Milica ulazi na generalnu probu 28.8.2008. i to na 10 dana.. ko ulazi na Akademiju Operacije Trijumf nema veze sa ljudima koji ce biti na generalnoj probi.. MOze da se desi da iz te generalne probe izvuku jednog, u vrh glave dvoje da udje na Akademiju.. Operacija trijumf zvanicno pocinje 27. ili 29.09. 2008.

Last edited by ivanajukebox; 19-08-2008 at 04:01 PM.
ivanajukebox is offline   Reply With Quote
Old 19-08-2008, 04:15 PM   #3
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by ivanajukebox View Post
Milica ulazi na generalnu probu 28.8.2008. i to na 10 dana.. ko ulazi na Akademiju Operacije Trijumf nema veze sa ljudima koji ce biti na generalnoj probi.. MOze da se desi da iz te generalne probe izvuku jednog, u vrh glave dvoje da udje na Akademiju.. Operacija trijumf zvanicno pocinje 27. ili 29.09. 2008.

Jebem li ga zvali su je da udje u kucu.e sad kako to ide nisam bas najupuceniji.....znam samo da vredi vokalno mnogo,mnogo vise nego ti sto su vuceni ko magarci iz grada u grad da bi emousn zaradio neku paru....pozzz ti ako znas vise demantuj me
Old 19-08-2008, 04:16 PM   #4
ivanajukebox
Junior Member

ivanajukebox's Avatar

a to da je Milica bila van svake konkurencije mogu samo da kazem da ne postoji tako nesto kao sto je van svake konkurencije.. Uz duzni respect za MIlicu, ali na Trijumfu ima jaaako doobrih pevaca.. Npr. Mika

http://www.youtube.com/watch?v=t63R0...eature=related
Old 19-08-2008, 04:31 PM   #5
master29
Banned

Quote:
a to da je Milica bila van svake konkurencije mogu samo da kazem da ne postoji tako nesto kao sto je van svake konkurencije.. Uz duzni respect za MIlicu, ali na Trijumfu ima jaaako doobrih pevaca.. Npr. Mika

http://www.youtube.com/watch?v=t63R0...eature=related
To sam zargonski rekao,totalno si u pravu....nema van svake konkurencije nikog,nije mi ova Mika nista spec,moje misljenje......ako je ona nesto najprezentnije onda je operacija sa smrtnim ishodom
Old 19-08-2008, 04:32 PM   #6
master29
Banned

Opet su doktori napravili gresku,ovog puta pri odabiru interpretatora jojjjj cega sve ima

http://www.youtube.com/watch?v=Ioulf...eature=related

Last edited by master29; 19-08-2008 at 04:39 PM.
Old 19-08-2008, 05:08 PM   #7
ivanajukebox
Junior Member

ivanajukebox's Avatar

joj slazem se Mastere sa tobom zaista za ovaj prethodni klip.. Ima stvarno raznih..

Znas sta je jedino zeznuto na tim promotivnim koncertima (ne vezano za prethodni klip).. zeznuto je to sto nam oni zadaju pesme koje nam uopste ne odgovaraju.. pa se onda mi rukovodimo parolom-ko se prvi snadje.. npr ja sam pevala Johnny budi dobar od Azre.. extremno duboko i extremno tezak text za izgovor i extremno bez melodije.. tesko mi je da je otpevam jer stalno djuskam kao nenormalna i zadisem se..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=23147787964
Old 19-08-2008, 05:28 PM   #8
master29
Banned

Quote:
joj slazem se Mastere sa tobom zaista za ovaj prethodni klip.. Ima stvarno raznih..

Znas sta je jedino zeznuto na tim promotivnim koncertima (ne vezano za prethodni klip).. zeznuto je to sto nam oni zadaju pesme koje nam uopste ne odgovaraju.. pa se onda mi rukovodimo parolom-ko se prvi snadje.. npr ja sam pevala Johnny budi dobar od Azre.. extremno duboko i extremno tezak text za izgovor i extremno bez melodije.. tesko mi je da je otpevam jer stalno djuskam kao nenormalna i zadisem se..

http://www.facebook.com/video/video.php?v=23147787964
Hahaha,manje igraj zbog pravilnog disanja,salim se...zelim ti puno srece i uspeha,potrudi se da operacija bude uspesna...pozz
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules