|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
Pozz iz pecine. vec 10 dana zbog kooperecije Boki&lelekom nemam ni fixni ni adsl - kucam na mobilnom. Hajd videcu da nadjem neki normalan int kafe pa da preslusam, bas me interesuje kako zvuci.
![]()
![]() |
#32 |
Moderator
|
![]()
Malo zakasnelo, ali da i ja nesto kazem... Potpuno se slazem sa slowstarom (i svima koji se sa njim slazu
![]() Inace, imao sam priliku da radim nesti slicno ("Idol" - BKTV, takmicari iz Srbije, Crne Gore, Makedonije i "pola" Bosne) sto - solo piano, sto - bend podrska i zaista, u glavnom su vazile Slobine i Tikijeve "definicije". Ipak, ruku na srce, bilo je i nekoliko zaista dobrih i talentovanih likova. Pogadjate, vecina njih je brzo otpala (nisu dobili dovoljno SMS glasova, a i strucni ziri ih nije nesto posebno gotivio), a prolazili su oni sa "najboljom logistikom", sto me je posle nekog vremena vec i nerviralo. Elem, ovih dana su me "cimali" ljudi iz "Emotion-a" da napravim bend za podrsku takmicarima, ali zahtevi su takvi da su prakticno neostvarivi - traze se top muzicari (i sve sto ide uz to) koji bi od septembra pa do nove godine svakodnevno bili zauzeti probama/snimanjima, pritom sa "klauzulom o ekskluzivi" za novac koji ne bi prihvatili ni bolje zaposleni "splavarski muzikanti", eventualno neko ko je potpuno besposlen ili mu je jako bitno da bude vidjen na TV-u ![]() ![]() ![]() ![]() Btw, iskreno se nadam da ce pobednik (ako ne bude netalentovani mediokritet sa "jakom logistikom") zaista imati i nekakvu korist od toga, da se sve ne zavrsi sa nekom polovicnom varijantom kao na "Idolu". Izvinite na opsirnosti...
![]() |
#33 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Member
|
![]()
Nista novo master... I sad ce Milica i njeni i prijatelji, komsije ... da gledaju Trijumf da bas vide ko je prosao i zasto ona nije
![]() P.S. Master kvalitet nista ne moze da zaustavi tako da pozdravis Milicu ![]() naravno kvalitet u svim stvarima kod coveka...
![]() |
#35 |
Junior Member
|
![]()
E ovako, ljudi... Da vam se obrati neko ko ima veze sta prica... Prvo, Milicu poznajem licno vec skoro dve godine. Pored toga, bio sam sa njom i u prvom i u drugom krugu i jeste me tada iznenadilo sto je nisu pozvali da radi promocije kao mene i jos neke ljude... Rekli su joj da se previse oslanja na talenat i da je neozbiljna. Ali pozvali su je sada na probno snimanje, gde ce imati sansu da se vrati u igru kao konacni ucesnik. Drugo, ja sam jedan od kandidata koji su prosli dalje, i koji je radio promocije sa njima, po gradovima Srbije... Licno poznajem SVE potencijalne ucesnike iz Srbije... Niste svesni koliko gresite... Da, ne vrednuje se SAMO pevanje. Vrednuje se i harizma, ponasanje na bini, stil... SVE. Verujte mi, tamo su vecinom ljudi koji nemaju cemu da se vrate, ako ne udju u tu kucu, ukljucujuci i mene... Sve sam podredio ovome. Ko mi ne veruje, neka pita Milicu. Ako neko ima konkretno pitanje, slobodno neka pita. Vukasin Brajic
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Moderator
|
![]()
a jel se vrednuje sviranje instrumenta? npr gitare?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Junior Member
|
![]()
sve se vrednuje.. Vrednuje se i komponovanje i sviranje i pevanje i pisanje textova i odnos sa bendom i nastup i talenat za igru itd.. evo npr.. wookee je svirao na tim promocijama gitaru.. tako da oni pokusavaju da ispolje svaki talenat kandidata.. Osnova jeste pevanje ali promovisu se i sve ostale pozitivne strane svakog potencijalnog ucesnika..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
Banned
|
![]()
Milica ipak ulazi u kucu 28.08.2008 godine,ja nisam ni znao ali bila je van svake konkurencije,pa nije morala da tezgari sa ostalima....Pozz
|
![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Junior Member
|
![]()
Milica ulazi na generalnu probu 28.8.2008. i to na 10 dana.. ko ulazi na Akademiju Operacije Trijumf nema veze sa ljudima koji ce biti na generalnoj probi.. MOze da se desi da iz te generalne probe izvuku jednog, u vrh glave dvoje da udje na Akademiju.. Operacija trijumf zvanicno pocinje 27. ili 29.09. 2008.
Last edited by ivanajukebox; 19-08-2008 at 04:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Banned
|
![]() Quote:
Jebem li ga zvali su je da udje u kucu.e sad kako to ide nisam bas najupuceniji.....znam samo da vredi vokalno mnogo,mnogo vise nego ti sto su vuceni ko magarci iz grada u grad da bi emousn zaradio neku paru....pozzz ti ako znas vise demantuj me ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|