|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#13 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
to je jednostavno ono sto ja cujem, a i jos par ljudi je doslo do istog zakljucka... mozda je placebo, al meni se cini da nije... bilo bi mi zanimljivo ako bi objasnio na sta konkretno mislis da je nelogicno... mozda sam i ja pod utiskom toga sto pise ssl ![]() ![]() pozdrav!
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Mixer (controler) za cubase sa shto vishe kanala? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 48 | 21-08-2009 11:15 AM |
Ableton Live controler/audio mixer (u izradi) | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 39 | 07-08-2008 08:15 PM |
NOVI NEVE -GENESYS mixer | Moritz | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 06-10-2007 12:38 PM |
Novi SSL mixer | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 109 | 17-10-2006 01:24 PM |