|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pretpostavio sam ..... sve preko 13.5 je cisto lupetanje ..... U stvari .... sve sto pises je cisto lupetanje ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
u vezi tih kontrolera..
na kuzim ako vec nemamo pult koji bi to rijeshavao, nije li najbolja ideja izraditi, ili dati nekom da to izradi (potenciometar+selektor) jer ne vidim razlog zashto ikakav AKTIVNI uredjaj stavljati u monitoring lanac, koji u svakom slucaju izoblicuje(degradira) signal, htjeli mi to ili ne stvarno mi nije jasna zelja za bespotrebnim, konstantnim bacanjem para na nove "fency" sprave, koje se svako malo pojave i "nemozemo bez njih" vjerujem da svako od nas zna nekog ko barata ok sa lemilicom, pa njemu fino klopa&cuga, u trgovini kupit djelove i on to polemi za 15min.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
.... fora je da mozes i da prebacujes i sa vise od jednog para monitora, i da imas mozda par ulaza , da imas mute i mono ..... jos ako je tu i pad ...... veselju nikad kraja ..... Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
banned
|
![]()
Dobra vam je ta droga za slusanje, dajte malo i meni, da u tim vojnim uslovima osetim nesto, mirnodopski mi ne prijaju nikako, nista ne cujem kako valja. Mora biti da je zbog vrucine!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Moderator
|
![]()
Ne, nego zbog vojnih satelita
![]() Ali nije frka... Ima da kupis onu "Audiosonic Special Edition Military" vatu za usi i onda sve cujes 13,788 puta bolje ![]()
![]() |
#17 |
banned
|
![]()
Ako ima u apoteki, kupicu sutra odma', da me ne boli glava.
Mada, kad smo vec kod brojeva, mislio sam da je pi zlatan, kad ono ispade neki drugi. Moracu revidirati svoje stavove i nahodjenja, nema druge. |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ok, i dalje sam za DIY varijantu (sebi sam dao izraditi, mada imam daw kontroler) u svakom slucaju sam za analognu, pasivnu atenuaciju kad je u pitanju manitoring, mada to je moja stara skola, nemora se nekom sviditi ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Pro Member
|
![]()
@max, pa to je to, samo smpro koristi jeftinije komponente
pa sam zato i predlozio (naglasio) DIY varijantu ciao |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kontrola eksternih uredjaja | allegrosteva | Audio Software | 5 | 07-12-2008 04:03 PM |
Pomoc!!! ReBirth RB338 - kontrola knobova? | abadroza | Computer Hardware | 4 | 19-02-2008 09:59 PM |
Kontrola tempa u Nuendu ? | Max | Audio Software | 18 | 08-02-2007 12:14 PM |