|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Daklem preko kog programa i na koji nacin kontrolisete eksterne sprave preko midija?Treba mi nesto sto bi mogao da koristim iz sekvencera (zbog automatizacije, cuvanja patcha u sklopu projekta), midi quest radi lepo ali su mu neke stvari resene prilicno glupo(meni cak frustrirajuce).Postoji li nesto bolje?
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
koje sprave?
ako su sintisajzeri u pitanju mozes da koristis bilo koji od sekvencera. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Nisam bio precizan izvinjavam se.Cilj je da kontrolisem digitalni mikser, nekoliko efekata, nekoliko modula i sintova.Koristim cubase sx3
Svirao bih za hranu Last edited by allegrosteva; 07-12-2008 at 05:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Vibrator
|
![]()
trebalo bi da sve moze iz sx3.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Opet se nismo razumeli.Zamisli kad bi morao da pamtim za sve te uredjaje koji midi kontroler kontrolise koji parametar.Moglo bi ali bi bilo totalno juzer nefrendli.Midi quest je to jako lepo resio (i radi kao vst plug in)ali ima nekih (meni) velikih nedostataka, na pr. ne moze loaduje syx nestabilan je...Da li postoji nesto bolje
![]() |
#6 |
banned
|
![]()
pa ako u samom programu koji koristi? (u ovom slučaju Cubase) nema preseta za miksere koje ima?, nema ni?ta bolje, sem da sedne?, odvoji? vreme i sam programira? sve kako ti odgovara.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
kupovina novih uredjaja u inostranstvu | RAJKO | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 2 | 09-04-2009 11:08 PM |
kontrola monitora | gricko | Monitoring | 19 | 24-06-2008 05:31 PM |
Kontrola tempa u Nuendu ? | Max | Audio Software | 18 | 08-02-2007 12:14 PM |
Problem sa povezivanjem IDE uredjaja | LAMPASH | Computer Hardware | 7 | 18-10-2006 02:22 PM |