![]() |
kontrola monitora
Evo dvoumim se izmedju Presonus Monitor Station-a i Big Knob-a... Cijena je gotovo ista. Ako neko moze malo da pomogne neka pomogne :)
|
Re: kontrola monitora
Osim sto imam problem da odaberem monitore,to je jos jedan problem koji me ceka....Oko istih stvari bih se i ja dvoumio.... Mozda pre mackie,cini mi se upotrebljivijim....verno cu pratiti ovu temu jer me bas zanima sta ce drugi da kazu
|
Quote:
Jedno 14 puta bolji od one kante |
Quote:
Pozdrav |
Quote:
|
Uzmi Spl on je bolji od svih sem Crane song pozdrav.
|
nemate pojma, m-patch 2 je zakon! :D
|
Quote:
Na tome se ne mixa, dru?e. Na tome slu?a? koliko lo?e si smiksao |
Quote:
Ali kada neko izjavi ovako nesto, onda je najprikladnije da poseti temu "Ko je ko na Rumskom", pa da se prvo predstavi da znamo o kome se radi i koliko ovakve pretenciozne izjave zaista imaju tezinu. Zatim ode do "Promocije radova" i okaci nesto sto je "dobro smixano", pa onda mozemo da razmenjujemo misljenja. Ovde se mahom svi znamo, pa je red, posto si nov da ipak imamo neku predstavu sa kime pricamo, zar ne? :) |
Quote:
Brojku sam zaokru?io na 14. Ustvari je točna cifra 13,788. Mjerenje je vr?eno u strogo kontroliranim uvjetima u oxygen free sobi, na temperaturi od -34 stupnja Celzija. Big Knob se čak na toj temperaturi uspio zagrijati toliko da je bilo nemoguće primiti knob i sti?ati slu?anje. Morali smo staviti vatu za u?i i isključiti struju. Kori?tena je Audiosonic Special Edition Military Spec vata za u?i koja se inače koristi prilikom ispaljivanja vojnih satelita u svemir. |
All times are GMT +1. The time now is 06:35 PM. |