Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 01-06-2008, 11:55 PM   #12
master29
Banned

Default Re: strahote na "banji 2008"

Evo i druga pricica

Kralj Sabacke mahale

Bijo jednom jedan muzicarcic iz Sabca kraj Save,godinama je pokusavao da bude popularan pevac.Imitirao je i Olivera i Colica i Harisa,naravno ne uspesno.
Kucao je godinama na vrata svih zivih kompozitora ne bi li mu izasli u susret,prepoznali talenat u njemu i.t.d.Snimao je ploce u to vreme vrlo neprimetno identicno njegovom karakteru.ALI jedne godine je dobio angazman na Svetom Stefanu,ni manje ni vise nego da peva precedniku tadasnje nesrecne pocepane Jugoslavije.Slihtao se danima,ulazio u bulju svim mogucim sredstvima.Jbt postadose prijatelji.Zahvaljujuci Julu ulazi u istu instituciju kao lik iz prosle price.I na isti nacin manipulise ljudima kao gore navedeni.Josh nesto.Otisao je i Jul i Sloba svi su poskidani samo se krpelji jos drze na svojim starim polozajima i nikako da spadnu.Nazalost obojica nisu kvalifikovani za pozicije na kojima su.Samo sto je ovaj lik dosta neprimetniji od gore navedenog.S'tim da nije manje opasniji od istog.Pozz i izvinite na ovim pricicama nadam se da sam bar malo uspeo da vam objasnim kakav je ovo posao.Skrndelja ima svuda ne samo u muzici.Takva nam je cela zemlja.Jebe me sto o ovom poslu mnogo znam,spavao sam po raznim peticama,sesticama dok je moj otac radio.Ove price su istinite i deo su mog detinjstva,mog rastanja i mog starenja.Ne bi ih preporucio licima mladjim od 16 godina da nebi odustali od muzike.Pozz

Last edited by master29; 01-06-2008 at 11:59 PM.
master29 is offline  

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules