Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 01-06-2008, 05:32 PM   #31
master29
Banned

Default Re: strahote na "banji 2008"

Quote:
Originally Posted by alavuk View Post
kao sto vidis nisam, da prdnuo sam u mic tokom zivog prenosa na nacionalnom dijabetesu , rekao si sustinu svog kukanja nad tim i tim ono sto je boldovano tj naglaseno ...
Uf pa ti nisi gledao cudo od festvalanije na nacionalnoj televiziji nego na pinku.nema veze,ono sto si izboldovao to je moje misljenje.
master29 is offline  
Old 01-06-2008, 06:12 PM   #32
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by *L*e*l*a* View Post
Каква је музика, таква је и држава. Платон....eh davno to bese receno...
"FA-FA-LA-SI-MI-TI..." " Branimir Stulic
Old 01-06-2008, 06:16 PM   #33
master29
Banned

: rotfl:
Quote:
Originally Posted by idekius View Post
"FA-FA-LA-SI-MI-TI..." " Branimir Stulic
master29 is offline  
Old 01-06-2008, 07:50 PM   #34
alavuk
Pro Member

alavuk's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Uf pa ti nisi gledao cudo od festvalanije na nacionalnoj televiziji nego na pinku.nema veze,ono sto si izboldovao to je moje misljenje.
na njih sam i mislio pustili su delic u nacionalnom dnevniku isle su neke 3 klinke svrake ...

xxx says : "Preko dana zemljoradnik a nocu disko zvezda"
alavuk is offline  
Old 01-06-2008, 08:57 PM   #35
idekius
Mason

idekius's Avatar

Ljudi... dal' je moguce da jos neko ozbiljno posmatra festivale?

Skoro mi je dosao jedan poznanik da mu radim pesmu za jedan nas "uvazeni" festival...
Rekao sam mu da ne mogu, jer sam vec prihvatio drugu pesmu, za drugi festival, a rok kuca...

Covek mi objasnio kako su mu rekli da "ne valja produkcija" i da oni mogu da srede da mu to uz "skromnu nadoknadu" (cijena sitnica) uradi (gle chuda) jedan uvazeni clan naseg foruma. Kad sam chuo, tako sam se zasmejao da su mi usta proradila kao mlazni motor, pa odvezla stolicu na kojoj sam sedeo do zida koji je nekoliko metara iza mojih ledja...

Naravno, liku sam uputio savet da se mane corava posla, da uradi tako da ne baci pare, a da je moja pretpostavka da ko god to uradi "nece valjati", cim su mu tako rekli.

Pretpostavljam da se uvazeni clan nece sam javiti da mi objassni kako je on u stvari postenjachina... a mozda se javi i pet njih sa slichnim dilovima, a ja znam samo za jednog
Old 01-06-2008, 09:23 PM   #36
"7"
Pro Member

"7"'s Avatar

Quote:
Originally Posted by idekius View Post
Ljudi... dal' je moguce da jos neko ozbiljno posmatra festivale?

Skoro mi je dosao jedan poznanik da mu radim pesmu za jedan nas "uvazeni" festival...
Rekao sam mu da ne mogu, jer sam vec prihvatio drugu pesmu, za drugi festival, a rok kuca...

Covek mi objasnio kako su mu rekli da "ne valja produkcija" i da oni mogu da srede da mu to uz "skromnu nadoknadu" (cijena sitnica) uradi (gle chuda) jedan uvazeni clan naseg foruma. Kad sam chuo, tako sam se zasmejao da su mi usta proradila kao mlazni motor, pa odvezla stolicu na kojoj sam sedeo do zida koji je nekoliko metara iza mojih ledja...

Naravno, liku sam uputio savet da se mane corava posla, da uradi tako da ne baci pare, a da je moja pretpostavka da ko god to uradi "nece valjati", cim su mu tako rekli.

Pretpostavljam da se uvazeni clan nece sam javiti da mi objassni kako je on u stvari postenjachina... a mozda se javi i pet njih sa slichnim dilovima, a ja znam samo za jednog

Pa reci ko je u pitanju pa ce morati da se javi
Old 01-06-2008, 09:30 PM   #37
idekius
Mason

idekius's Avatar

Quote:
Originally Posted by "7" View Post
Pa reci ko je u pitanju pa ce morati da se javi
Neeeee... necemo ometati ljude u skupljanju mrvica... i onako su ih jedva dobili
Poenta je samo u tome da na mnoge stvari ne treba gledati ozbiljno ...
Old 01-06-2008, 09:40 PM   #38
Aleksandar Filipovic
Member

Aleksandar Filipovic's Avatar

Quote:
Originally Posted by master29 View Post
Ljudi jel sam ja poludeo il je ovo totalna kataklizma,toliko ne talentovanih interpretatora na jednom mestu.Cujete li vi ovu papazjaniju od festivala.
Sramota za Srbiju,sramota za V.Banju.Pa ko je bio u selekcionoj komisiji.Nikada u zivotu nesto losije nisam gledao.
Nisi poludeo nego je ovo tragicna slika nesih festivala.Ustvari poludeli smo svi mi koji gledamo ovu tragikomediju.Kao da se sva muzicka netalentovanost i neznanje skupila u ova poslednja 3 dana u Vrnjackoj Banji.Tolika gomila amaterskog pevanja,invalidnih pesmica i smesnih aranzmana odavno nije vidjena na jednom mestu.Ni na prste jedne ruke ne mogu da se nabroje pesme da su iole zanatski korektno uradjene.Svake godine budem demantovan da je ono sto sam video prosle godine na nekom festivalu najgore.Ocigledno uvek moze jos gore.Nek' nam je bog u pomoci,ko zna sta cemo gledati i slusati iduce godine.Sto se selekcione komisije tice,predsednik iste je gospodin harmonikas Misa Mijatovic kojem,uz svo moje uvazavanje,mislim da tu nije mesto.Sto se nagrada tice-valjda su svi lobiji zadovoljeni. "Dilema" Grand Festival ili Vrnjacka Banja bar kod mene uopste ne postoji,jer zaista ne znam koje sranje vise smrdi,ono obicno ili ono "nasminkano".
Aleksandar Filipovic is offline  
Old 01-06-2008, 09:57 PM   #39
master29
Banned

Quote:
Originally Posted by Aleksandar Filipovic View Post
Nisi poludeo nego je ovo tragicna slika nesih festivala.Ustvari poludeli smo svi mi koji gledamo ovu tragikomediju.Kao da se sva muzicka netalentovanost i neznanje skupila u ova poslednja 3 dana u Vrnjackoj Banji.Tolika gomila amaterskog pevanja,invalidnih pesmica i smesnih aranzmana odavno nije vidjena na jednom mestu.Ni na prste jedne ruke ne mogu da se nabroje pesme da su iole zanatski korektno uradjene.Svake godine budem demantovan da je ono sto sam video prosle godine na nekom festivalu najgore.Ocigledno uvek moze jos gore.Nek' nam je bog u pomoci,ko zna sta cemo gledati i slusati iduce godine.Sto se selekcione komisije tice,predsednik iste je gospodin harmonikas Misa Mijatovic kojem,uz svo moje uvazavanje,mislim da tu nije mesto.Sto se nagrada tice-valjda su svi lobiji zadovoljeni. "Dilema" Grand Festival ili Vrnjacka Banja bar kod mene uopste ne postoji,jer zaista ne znam koje sranje vise smrdi,ono obicno ili ono "nasminkano".

Uf,usrao sam se da sam POLUDEO.Tek mi danas nije dobro,kad sam video pobednike.Joj sto je jadan ovaj PGP i ovi njegovi pujuncici mislim muzicki urednici.Toliko su jadni da nisu ni svesni,licno cu im reci pa dokle vise na svakom usranom festivalu da uzimaju nagrade.Uzas festival ali mnogo manji uzas od ovih divokoza od nesrecno nepismenih urednika.Svaka cast Misi kao coveku koji je iza sebe ostavio dosta toga i ovog puta njega izuzimam iz ove price.Pgp Jadnici,vi kojima je posao sredjivao Zoran Lilic dok ste mu ladilu muda po Svetom Stefanu i vi ostali koji kao porodicno nasledje vucete da neki pevac mora da snimi vasu pesmu da ne bi ispusio na tv-u mnogo ste bre jadniiiiiiiiiiiii.Prepoznace se sigurno.Sorry na off-u
master29 is offline  
Old 01-06-2008, 10:14 PM   #40
idekius
Mason

idekius's Avatar

О блуду на фестивалима:
Ко чини блудне раднје по фестивалима, мува и служи се разним не Хрисћанским методама и махинацијама, да му се руке отсеку и нос сареже.

Mala adaptacija Dusanovog zakonika

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules