|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Superoperater
|
![]()
Kobajagi... ili kaobojage kakogod - radio je neki 'nadri - akusticar' (
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Treba dosta vremena da naucis kako monitori sviraju...slusaj puno razlicite muzike na njima, posebno onu koju dobro poznajes..
Mislim da treba dosta vremena da se nauci zvuk monitora zajedno sa sobom u kojoj stoje da bi mogao da uradis mix koji je dobar..ta varijanta, nabavio sam nove i odma cu da uradim super na njima ne stoji.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Nazalost to je genelec, tu nema pomoci, ili se navikavaj ili prodaj, same po sebi nece bolje da zasviraju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
A mozda jednostavno nije do monitora nego do tebe?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Alo tamo, pa čuo sam već da Geneleci zvuče kao fol dobro ?to god da se na njima miksa. radio sam na genelecima ali nisam primjetio ni?ta posebno, jer sam na kraju mikseve zavr?avao na Dynaudio monitorima.. nezam za?to ali nikad ne bih kupio Genelec monitore. Neki ka?u da ne bi Dynaudio ali ja sam se navikao na Dynaudio u tom prostoru gdje miksam. stvar navike, kad sku?i? "karakter" tih monitora, i zvuk svoje sobe ili gdje već miksa?, onda će bit okej.. ili ih prodaj. tu ustvari ima toliko puno faktora da ti nitko ne mo?e pomoći ba?, osim pa?ljivog slu?anja i puno rada..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
dj z ima neke dzeneleke(pazi kako sam napisao
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Pomoc !! Deformisan zvuk na monitorima :-( | ugljesa | Computer Hardware | 6 | 26-05-2009 12:13 AM |
Imate li drummapu za EZdrummer za SX? | boban | Audio Software | 20 | 25-07-2007 09:10 PM |
Opet o monitorima | Daddy_o7 | Monitoring | 5 | 05-06-2006 02:10 PM |