Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Promocija radova

Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare.....

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 23-04-2008, 02:20 PM   #21
cAAc
Banned

Default Re: Evo nesto i od mene :)

pa zavisi kako se mesha po toj logici da su se svi jezili nekog mesanja ne bi ni bilo ovoliko zanrova i podzanrova niti bi se ishta desavalo(pogotovo u tom istom bluzu koji si pomenuo ) ,a sto se tice producenata iz spavace sobe ne bih stavljao 'samo' ispred ,vise bih voleo da su mi druge stvari u zivotu sredjenije i da ne moram da mislim o glupostima ,a muzika da mi ostane to sto jeste ..
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2008, 02:26 PM   #22
kalson
Member

skroz kul
necu da pametujem i da trazim zamerke kako bih imao neku kritiku, sve je lepo uklopljeno
no ne znam zasto kazete mnogo puta se ponavlja "shine on" ipak je ovo klip od 1og minuta.

off:
mesanje pravaca, ne znam zasto se uopste prepirete, misljenja su razlicita... svako neka radi kako se njemu svidja pa makar mesao black metal sa psytrance-om...
bitna je muzika, ne cime, kako, gde, kada je napravljena i kog je zanra i da li je ovaj sint trancy ili su rifovi trasherski etc. postoji dobra i losa pesma, izmedju su varijante sive boje.
kalson is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2008, 02:49 PM   #23
RetroMan
Senior Member

RetroMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
pa zavisi kako se mesha
Da to je poenta, mozda nisam bio dovoljno jasan, ali jedna stvar je kad neko zeli da "prosiri" okvire, i pri tom zna sta radi, a savim drugo je kad neko (ko nema pojma) mesa babe i zabe, pa dobije nakazu,

RM
RetroMan is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2008, 03:03 PM   #24
Rhino
Pro Member

Rhino's Avatar

Quote:
Originally Posted by RetroMan View Post
a savim drugo je kad neko (ko nema pojma) mesa babe i zabe, pa dobije nakazu,

RM

Oh Yeah!
Old 23-04-2008, 03:09 PM   #25
cAAc
Banned

Quote:
Originally Posted by RetroMan View Post
Da to je poenta, mozda nisam bio dovoljno jasan, ali jedna stvar je kad neko zeli da "prosiri" okvire, i pri tom zna sta radi, a savim drugo je kad neko (ko nema pojma) mesa babe i zabe, pa dobije nakazu,

RM
opasne stvari
Old 23-04-2008, 03:16 PM   #26
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Slucajno naleteh na thread...

Vidim, svi su nesto u fazonu kao "super je, ali..."...

Neka mi bilo ko nabroji barem tri rada koja su ikad bila u "promociji" koja su bolja od ovoga, pa onda nastavite sa kritikom.

Malecka je extra

http://www.sunflower-fest.com/

Oggy is offline   Reply With Quote
Old 23-04-2008, 03:26 PM   #27
cAAc
Banned

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Slucajno naleteh na thread...

Vidim, svi su nesto u fazonu kao "super je, ali..."...

Neka mi bilo ko nabroji barem tri rada koja su ikad bila u "promociji" koja su bolja od ovoga, pa onda nastavite sa kritikom.

Malecka je extra
po cemu bolja ili gora ,ja ovakvu muziku ne volim(opet rasprava o ukusima) ,pogotovo josh ako se radi o reklami i to za pink up zensko cepi od koga ce sve da im krene na bolje ,evo tu po meni dva nasha rada koja su izasla na nemackoj kompilaciji ,Hatred prva ona mi je kstra itd bilo je interesantnih radova koji su mi privukli paznju ..ako se setim al mozda u nekom drugom tredu ,malo je glupo da ovde nabrajamo sad ..
Old 23-04-2008, 03:40 PM   #28
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Pa ko te je pitao za muzicki ukus na produkcijskom forumu?
Logicno je da volis onakvu muziku kakvu stvaras i da svako od nas ima potpuno drugaciji muzicki ukus osim raznih "wannabe" klonova.
To sto je pice zensko ili musko ne vidim da ima ikakve razlike. Mislis da je pivo vrednije od ovoga? Ako jeste zasto? Zato sto ga ti volis?
Da ne mislis da se samo na tebe odnosi ova replika...
Post pre sam napisao onako kako jesam jer mislim da ovde najmanje njih stvarno nesto radi, a kada neko nesto i uradi, sami sebi dizu (sa pravom) uzdrmano samopouzdanje kenjajuci po tom "nekome" ko radi. I to dobro radi.
Naravno, cast izuzetcima, jer je bilo i nekih konstruktivnih kritika ili bolje reci saveta, ali stav tipa "ovo je sranje zato sto ja to ne volim i to je zensko pice" nema veze sa mozgom.

Ovo bi mogla da bude i neka blaza moderatorska sugestija da se malo obrati paznja kada se pricao o necemu. Ako nista drugo, a ono zbog lepog ponasanja i postovanja.
Ako imate neki cvrst argument, vi argumentujte, dobronameran savet, a vi savetujte, ali nemojte pljuvati jer covek nije postavio rad da bi ga bilo ko malo revoltiran i iskomplexiran pljunuo, vec da podeli sa nama nesto za sta misli da je vredno.

Ne zamerite mi na ovome, ali ipak malo povedite racuna

Old 23-04-2008, 03:54 PM   #29
cAAc
Banned

Quote:
Originally Posted by Oggy View Post
Pa ko te je pitao za muzicki ukus na produkcijskom forumu?
Logicno je da volis onakvu muziku kakvu stvaras i da svako od nas ima potpuno drugaciji muzicki ukus osim raznih "wannabe" klonova.
To sto je pice zensko ili musko ne vidim da ima ikakve razlike. Mislis da je pivo vrednije od ovoga? Ako jeste zasto? Zato sto ga ti volis?
Da ne mislis da se samo na tebe odnosi ova replika...
Post pre sam napisao onako kako jesam jer mislim da ovde najmanje njih stvarno nesto radi, a kada neko nesto i uradi, sami sebi dizu (sa pravom) uzdrmano samopouzdanje kenjajuci po tom "nekome" ko radi. I to dobro radi.
Naravno, cast izuzetcima, jer je bilo i nekih konstruktivnih kritika ili bolje reci saveta, ali stav tipa "ovo je sranje zato sto ja to ne volim i to je zensko pice" nema veze sa mozgom.

Ovo bi mogla da bude i neka blaza moderatorska sugestija da se malo obrati paznja kada se pricao o necemu. Ako nista drugo, a ono zbog lepog ponasanja i postovanja.
Ako imate neki cvrst argument, vi argumentujte, dobronameran savet, a vi savetujte, ali nemojte pljuvati jer covek nije postavio rad da bi ga bilo ko malo revoltiran i iskomplexiran pljunuo, vec da podeli sa nama nesto za sta misli da je vredno.

Ne zamerite mi na ovome, ali ipak malo povedite racuna
steta sto se tek sad javljas ,na moju ne srecu moji kompleksi nemaju veze sa muzikom i uvek sam spreman da 'pljunem' takav rad (znam da se ne obracas samo meni) ,ako prelistas promociju videces kako funkcionise to sa komentarima pa bi video da na produkciju ima najmanje(prelistaj malo komentare po mojim radovima ako nadjes tri vezana za produkciju ,a ni sa drugim radovima nije nista bolji slucaj ..otud i mozda po neki kompleks kog nisam ni svestan ,a i kad sam nabrojao radove (pored zanra koji obradjuju svidja mi se i kako su isproducirane i ako nisam neki strucnjak) i opet steta sto se tek sad javljas ..(mada sam se licno navikao na ovu drugu vrstu komentara i moze se reci da mi koriste)
ne zameri ni ti
Old 23-04-2008, 04:03 PM   #30
Oggy
Moderator

Oggy's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
ako prelistas promociju videces kako funkcionise to sa komentarima pa bi video da na produkciju ima najmanje(prelistaj malo komentare po mojim radovima ako nadjes tri vezana za produkciju ,a ni sa drugim radovima nije nista bolji slucaj ..
Iskreno?

Procitaj moj prvi post, pa vidi koliko sam radova trazio da mi bilo ko nabroji, a da mogu da stanu pored ovoga?

Zato se i ne prica o produkciji, jer produkcije nema, pa se svi hvataju za sta stignu. Ovde ima o cemu da se prica, naravno ako su ljudi u stanju da ucestvuju u diskusiji na tom nivou, pa ko ne ume ili ne zeli, bolje da to i ne cini i pusti ljudima sa dobrom namerom da prokomentarisu rad coveka koji nije "bilo koji ucesnik foruma" i od koga svi dosta mogu da nauce.

Kao sto rekoh "sluzbeno": argumenti, saveti, elementarno lepo ponasanje.

Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules