![]() |
Evo nesto i od mene :)
Radili mjuzu za neku reklamu , pa ispalo fino :D
Ja i Vasil radili kompoziciju , a tekst i pevanje uradila nasa draga ( mada je u skorije vreme i nema na forumu ) drugarica Eeva :) Njima se dopalo , pa cemo morati da zavrsimo celu pjesmicu ..... pa zato nisam bas bas picanio , ali je veeeseelooo .... :D http://www.speedyshare.com/632437353.html Pozdrav |
Re: Evo nesto i od mene :)
veselo i funky :da:
super je. |
kul:)
|
ako je za reklamicu, super je!
Vokal je odlican , melodija / pevanje super, gitara cool...e onda onaj sinti (zvuk je super ali je linija, totalno van fazona pesme..neki polu euro pop kvazi trance..?) i bubanj isto neradi .. potrefili ste zvukove, ali (po meni) oni ne sviraju sta bi inace trebali da sviraju. Sve je stilski izmesano...funky bubanj, gitara pop, sinti - euro trance pop, vocal cool , diva fazon, dal' je house, dal' je RnB...svako svira i peva za sebe, zvuci sve lepo (uglavnom zbog vokala!) ali na drugo slusanje...:confused: :confused: :confused: morao sam da se oglasim...(iz najbolje namere!) kao i uvek...:ups: |
Quote:
Ja pomislih to za bubanj/sve ostalo, nego rekoh da ne grinjam da me ne bi shvatili pogresno... A sto se tice sintija to mi je ok tako pomalo ischasheno:) |
Ma grinjajte ljudi ..... meni veselo kad je cujem ..... :)
Pozdrav |
Meni je pjesmica sasvim dobra...baš mi se sviđa što ima svega i svačega - meni to nije nedostatak - naprotiv! Sve mi zvuči sasvim svijetski!
|
Quote:
|
mislim da bi trebao dosta krace da traje jer se podosta ponavlja shine on i sl. , za ostalo nemam zamerki , a i pocetak je ko sweet child of mine od gansa tj asociralo me je na tu pesmu :]
|
dabear, a zasto bi sve trebalo da bude po nekom "tvom" pravilu ?
|
All times are GMT +1. The time now is 05:09 AM. |