Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 18-04-2008, 12:18 AM   #13
master29
Banned

Default Re: Mrzim narodnjake

Quote:
Originally Posted by Max View Post
Matori moj .... nemoj da se pravis lud sa tom retorikom .... vise droge ima u narodnjacima nego u svim muzikama zajedno ..... kakve su to bre gluposti ????

Ako nema sta pametnije da napises , nemoj ni ovo ..... bezveze je ....

Pozdrav
Jbt,stvarno si kralj,jel ti i zivis sa narodnjacima kad sve covece o njima znas,kakve mikrofone vole,koje instrumente koriste,koje semplove jebote znas vise nego svi ti likovi zajedno,da neznas mozda i ko se gudrira od narodnjaka????Vidim da vise znas o njima,nego oni sami.Pa nisam napisao da ta i ta grupa uzima vise koke od tog i tog narodnjaka,nego da se covece nasa deca drogiraju,Ma da nema droge poslednjih 15god ni je je ni bilo ni u Kst-u,Skc-u,Radovicu,Plastiku,Akademiji,da ne nabrajam, tu uposte nema droge,deca se ne opijaju,ne klosare ne to se ne dogadja u Beogradu.Drugo napisao sam da je neprimerno ponasanje jednog Moderatora,i nisam ama bas tebe ni u jednom kontekstu spomenuo,ali posto ovde ima dosta dusebriznika(mirodjija u svakoj corbi) i tebi kazem da je sramota da neko nekog mrzi i da se ovakvi postovi dozvoljavaju,ovo je ipak nekada bilo dobro mesto.Sramota je ovo za ovakav forum ko god bio.Drugo decka ste ispljuvali danas naj strasnije samo sto je pitao za set bubnjeva,da je nekim slucajem pitao za Madonin ste,naslo bi se mnogo pametnjakovica da mu daju strucnesavete,ovako se zajebao pogresno je pitao na pogresnom mestu i vi ste pokazali vase pravo ironicno lice,sujetno bez grama kompromisa,treba da vas je sramota..........Pozz
master29 is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules