Go Back   Rumski Forum > Pricaonica > Pricaonica

Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo...

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 17-04-2008, 06:37 PM   #1
lesha
Vibrator

lesha's Avatar

Default Mrzim narodnjake

da citiram batu zivojinovica...

ili u prevodu - ne podnosim "narodnu" muziku i sve sto ima veze sa njom. mrzim muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti, mrzim one koji je izvode i mrzim medije koji je prenose.
stop trovanju!

nisam hteo nikog da prozivam, samo iznosim svoje misljenje.
pa vi brisite ako hocete.
lesha is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 06:55 PM   #2
cAAc
Banned

Default Re: Mrzim narodnjake

pre bih rekaO turbo folkere ciji su tekstovi gluplji od reklamnih poruka na bilbordima(a covek bi pomislio da nema gluplje) i koji su doveli neke ljude do toga da im je dovoljnan znak u horoskopu i jedna turbo stvar da bi znali sta ce dalje ..
cAAc is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 07:02 PM   #3
nenad
Senior Member

nenad's Avatar

Quote:
Originally Posted by lesha View Post
da citiram batu zivojinovica...

ili u prevodu - ne podnosim "narodnu" muziku i sve sto ima veze sa njom. mrzim muziku koja nasoj deci prenosi sistem pogresnih vrednosti, mrzim one koji je izvode i mrzim medije koji je prenose.
stop trovanju!

nisam hteo nikog da prozivam, samo iznosim svoje misljenje.
pa vi brisite ako hocete.
Hmmmmm ..... Koliko citam nesto si neurozan..... a znas onu od Atomskog Sklonista..."neuroze......i alkohol......", Polako Lesho !!! Ima ohoohohoh stvari koje nasoj deci prenose pogresan sistem merila a samim tim i neke vrednosti padaju. Ja, konkretno, ne mrzim nikoga, nesto mi se dopada ili ne. Mozda je "problem" u svakom ponaosob od nas, jer ne dozivljavamo svi muziku isto. Ja se konkretno jezim vazda nekih DJ-eva koji sebe nazivaju muzicarima. Imam izgradjen stav o vestini muziciranja a isto i o vestini komponovanja i uopste o muzici kao delu ljudske duse. Ko voli muziku ne moze da mrzi !!! Jezim se lopova, koji KRADU pesme i na lopovluk zaradjuju novac, jezim se ljudi koji ne shvataju sta je umetnost i koji neznaju da naprave razliku izmedju para i muzike kao dela bica. No, zivot ide dalje, treba se kvalitetom i iskrenoscu "boriti", jer je to jedini nacin da prave vrednosti dodju na svoje mesto.

nenad is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 07:13 PM   #4
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Poenta je sto je covek otvorio ovaj tread kao posledicu, intersantne rasprave o jednom vrlo interesantnom bubnju.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 07:25 PM   #5
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Uaaa krmecaci!
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 07:31 PM   #6
cAAc
Banned

Quote:
Originally Posted by nenad View Post
Hmmmmm ..... Koliko citam nesto si neurozan..... a znas onu od Atomskog Sklonista..."neuroze......i alkohol......", Polako Lesho !!! Ima ohoohohoh stvari koje nasoj deci prenose pogresan sistem merila a samim tim i neke vrednosti padaju. Ja, konkretno, ne mrzim nikoga, nesto mi se dopada ili ne. Mozda je "problem" u svakom ponaosob od nas, jer ne dozivljavamo svi muziku isto. Ja se konkretno jezim vazda nekih DJ-eva koji sebe nazivaju muzicarima. Imam izgradjen stav o vestini muziciranja a isto i o vestini komponovanja i uopste o muzici kao delu ljudske duse. Ko voli muziku ne moze da mrzi !!! Jezim se lopova, koji KRADU pesme i na lopovluk zaradjuju novac, jezim se ljudi koji ne shvataju sta je umetnost i koji neznaju da naprave razliku izmedju para i muzike kao dela bica. No, zivot ide dalje, treba se kvalitetom i iskrenoscu "boriti", jer je to jedini nacin da prave vrednosti dodju na svoje mesto.
lesha je isprovociran ,inace je hladan kao shpricer i jedan od umerenijih likova ,ne samo sa postovima koje salje nego koliko sam saznao do sad o njemu i u privatnom zivotu
Old 17-04-2008, 08:33 PM   #7
OFF
Pro Member

OFF's Avatar

Daj, Lesho, ne foliraj se! Tebi je krivo sto narodnjaci bolje zaradjuju i imaju bolje ribe od vas zabavnjaka. A garant, kad se napijes, znas sve hitove napamet. U pravu je Era Ojdanic za vas, kao da vas nije Srpkinja majka rodila.
I sta slusate tu americku muziku, finansirate Belu kucu i ove globaliste

Old 17-04-2008, 08:37 PM   #8
cAAc
Banned

Pratim ja scenu ,
najjaca mi je ona 'shirok ko afrika ,bogat ko svajcarska ,jak ko amerika ..' prava patriotska ,ko da je Era pisao pardon 'shirok ko aljaska'

Last edited by cAAc; 17-04-2008 at 08:47 PM.
Old 17-04-2008, 08:51 PM   #9
idekius
Mason

idekius's Avatar

Izgleda da ovde niko nije cuo za parolu "Zivi i pusti druge da zive" ?

I jedno pitanje za sve... Stavite se u situaciju da ste maznuli dobru ribu, pevachicu narodne muzike... treba da se kresnete, a ona pusta "Secas li se lepi grome moj"... da li bi ste odustali od sexa, ili vam onda ne bi smetala narodna muzika?

Last edited by idekius; 17-04-2008 at 09:02 PM.
idekius is offline   Reply With Quote
Old 17-04-2008, 09:07 PM   #10
diviner
Administrator

diviner's Avatar

Quote:
Originally Posted by cAAc View Post
Pratim ja scenu ,
najjaca mi je ona 'shirok ko afrika ,bogat ko svajcarska ,jak ko amerika ..' prava patriotska ,ko da je Era pisao pardon 'shirok ko aljaska'
Ja cuo nisam za ovu pjesmu, al sam zato gledo mloogoo dobar spot/klip ....

diviner is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules