|
Pricaonica teme koje nisu vezane za audio produkciju i www.rumski.com... Bez POLITIKE i RELIGIJE molimo... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Pro Member
|
![]()
auuuu! sve je dobro ljudi, tu smo gde smo, pijmo prijatelji za bolje suttra!
haj ho piratti mi smmmooo!!! ![]()
![]() |
#32 | |||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
A i da sudis koga treba da bude sramota ...... osim ako mi nisi cale .... zaobidji me te teorije ![]() Pozdrav |
|||||
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Pro Member
|
![]()
STATUT - Pravila ponašanja
ČLANOVI 1. Svaki clan je duzan da se prema drugima odnosi sa postovanjem. Pozeljno je da svaki novi clan naucen onim sto je procitao na forumu pomogne onim novopridoslima i da ih, ukoliko postoje slicne teme uputi na iste odakle mogu da nauce trazeno...Pokusajte biti samokriticni... 2. Zabranjeno je svako nipodastavanje ili vrijedjanje drugih clanova, prikriveno ili otvoreno (implicitno ili explicitno). Takva ponasanja se nece tolerisati, sadrzaj uvrijedljivih poruka ce biti trenutno brisan, a odgovorni ce snositi sankcije (privremen ili trajni ban)...Vrijedjanje na nacionalnoj, vjerskoj, i drugoj slicnoj osnovi ce rezultovati trajnim trenutnim odstranjivanjem sa foruma. Ne podrzavajte "zaracene" strane i najbolje, ne mjesajte se...Ima onih koji su zaduzeni da rjesavaju takve probleme. 3. Izbjegavajte price koje nisu usko vezane za temu i sekciju. Time cinite sadrzaj diskusija preglednijim, jasnijim, a bitne podatke i informacije pristupacnijim i laksim za pronalazenje. Neka vas ne mrzi da, ako skrenete sa neke teme, za neki off-topic otvorite novu temu u sekciji razno (skroz na dnu). Time forum cinimo mnogo korisnijim novopridoslima i onima koji tek krecu da se bave tematikom koju ovaj forum obradjuje. MODERATORI 4. Moderator je duzan da se ponasa u skladu sa svojom funkcijom, da djeluje pomirljivo, stalozeno i pronicljivo u "vrucim" situacijama...Jednom rjecju da odrzava red. |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
@Lesha
Matori, s'kojim pravom ti pokreces temu u kojoj samo hoces da kazes da nesto ne volis?! Sta se to nas ovde tice?! ![]()
![]() |
#36 | |
Banned
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Banned
|
![]()
Pa ko je tebe mirodjijo pomenuo,kako te bre nije sramota.O cemu ti pricas majke ti??????Ja sam rekao sasvim drugom coveku sta mislim i to je moje pravo,nesmete da vredjate i ponizavate ni crnog ciganina ako je covek,o cemu ti pricas bitno je da si nesto rekao,strasno.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 | |
Mason
|
![]() Quote:
Ogranici raspravu... ako vec vredjas ljude, a kao bunis se zato sto je neko uvredjen i to radis na vrlo licnom nivou, ne moras bas da koristis i nacije, vere itd... usput, to je i zabranjeno, cak i u pricaonici.
![]() |
![]() |
#39 | ||||||
Pro Member
|
![]() Quote:
Kad nemes informacije , pozeljno je da se i ne izjasnjavas o drugim ljudima , ne znas sta koga radim .... a i ne treba da te bude briga ..... A svaki dan slusas sta radim ( hteo ne hteo ![]() ZNaci pitaj kad ne znas jer u suprotnom ne pises bas pametno ![]() Quote:
Znao sam da neces shvatiti ....... nema veze ![]() Quote:
E pa onda budi otac svojoj deci , a druge ljude pusti na miru ...... dosta znam , dosta i pamtim .... ne brini ![]() Quote:
Neko moze i da radi ceo dan pa da ima mentalne snage da napise koju i da pomogne nekome ![]() Quote:
Alo ovcama u svom kraju ..... ne znam o kome pricas .... ne javljam se cesto , ako nemam sta da kazem .... a vise mi je dosta lenjih ljudi koji ne znaju da koriste search i po 2000 puta postavljaju isto pitanje .... Quote:
Nije sramota ne znati ..... ima dosta shtiva na netu da se procita ..... izvinjenje prihvaceno Pozdrav Pozdrav [/quote] |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#40 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3 | HeatMan | Razno | 105 | 19-12-2008 02:39 AM |
Volim Narodnjake | balthazaar | Pricaonica | 38 | 29-04-2008 04:45 PM |
Sta koristite za narodnjake ? | Akyboy` | Audio Software | 136 | 13-02-2005 04:43 PM |