|
|||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Kakvo je to poredjenje!? Poredis muziku 80tih i ovo sada!? Ako nije skup, izvali 8000 za njega, cemu onda ovolika dzeva!? Ne razumem te. Kupujes mikser vec godinu dana... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
Ajd polako, Srce je lepo zatrazio da se ljudi izjasne o tom mikseru, valjda je legitimno da raspravljamo o tome, pa zato i sluzi forum, da se sazna nesto. Ja postujem tudje stavove narocito ako su relevantni. Ne radi se ovde o kupovini nego da se sazna nesto korisno. Ja najvise volim MCI ali me Roginator stalno ubedjuje u suprotno!
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
MCI Master
|
Quote:
eto ti sadahehehehe ja te nagovaram na MCI a ne odgovoaram, ali nemres bez para po dobar mixer koliko se ja sjecam ti si pikirao na jedno 10 MCI ja u zadnjih godinu dana ali nejde to samo tako ...ja najbolje znam..jebem se s time vec godinama, a slicno je i perun prosao ( ako se ne varam) ..nije samo tako bez puno para kupit vrh pult, dovesti ga iz daljine, osposobiti, pa raditi..jebeno je to najljepse je onima koji dojdu i sjednu za tudji stol i mixaju...jebiga ( neznaju sto je slatka muka)
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Pro Member
|
Koja je najpoznatija buvlja pijaca, sem Borine Buvlje Pijace?
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
SuperModerator
|
Rumlenić
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Mason
|
Kazi, kazi... slusam...
nego rekoh da ne kvarim zurku...A voleo bih i da se Rajko, kao strucna osoba, oglasi sta je potrbno da jedan stari mixer bude doveden u stanje da zaista bude ono sto pishe na njemu i da radi onako kako ga je konstruktor zamislio. Koliko para, truda, vremena ? Zasto su stari mixeri jeftini na e-bay (zavisno od srece i drugih stvari) ? Cesto mogu da se procitaju izjave vlasnika mixera po netu tipa "Moj taj i taj mixer nije bas originalan i promenjeno mu je XXX delova, pa je umesto njih stavljeno nesto drugo, ali, promena je na bolje i radi bolje od originala". O.K.... neka i radi bolje, ali, sme li tome da se veruje? Ja ne smem. Ostali kako hoce. Sad, sve zavisi... po meni je elektronika za elektronicare, a mixer u rukama producenta samo alat. Valjda covek treba da se bavi pesmom, a ne diodama, tranzistorima, trafoima... Ja kad kupim nesto, kupim da bi to sluzilo meni, a ne ja njemu... ne zaljubljujem se u svoje alate i sluze mi iskljucivo kao orudje. Moj stav... ne zelim da se iko nadje uvredjenim, ali... citajuci ovakve stvari, da ne znam o cemu se radi, pomislio bih "Super, daj da i ja nadjem nesto za nekoliko hiljada na e-bay." Dobro je d je Rogia skrenuo paznju da to i nije bas tako.. i da je STANJE MIXERA BITNO!!! Ne volim Chevrolet-e sa motorom od Mercedes 200d, BMW sa karburatorom od Stojadina, pa ni budzenu audio opremu. Jednostavno, nisam spreman da se kockam, pogotovu ako mi ta kocka oduzima vreme potrebno za rad i ucenje i ako moze da me omete u njemu. Stari mixer bih kupio samo ako je u savrsenom stanju i ako se ne bih ja motao sa lemilicom oko njega i molio Boga da to proradi. Jednostavno, mislim da elektronikom treba da se bave elektronicari. Nije isto kad Mercedesa iz 33-ce vozi dobar auto mehanicar i kada ga vozi lekar, kome taj auto samo moze da pokida zivce i dovede ga do nervnog sloma.
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 03-04-2008 at 02:50 PM. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Moderator
|
^a lanchija sa testarosinim motorom? btw, ovo za lekara.. pa ima kolege da ga leche.. neku psihijatriju u sklopu kompleksa bolnica..
btw, ontopic: stvarno ne znam zashto se ljudi zalecu u kupovinu mixera (ne mislim samo na lika koji je digao temu) kad buljuk tih stvari mosh dobit i na kompu.. uz dosta sluha, dobar monitoring, i iskustva naravno.. mislim samo pogledajte cenjene producente iz velikih studija na shta prelaze.. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
SuperModerator
|
Quote:
Stvar ukusa, navike, volje ... pozzzz |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Pro Member
|
Mixeri su proslost ...... samo je pitanje kad ce to ko da shvati ..... daj boze zdravlja , pa cemo se cuti o ovoj temi za 7 - 8 godina ......
Opet .... na isti nacin su prosli oldsmobili .... pa jos ima likova koji najvise uzivaju njih da voze ..... Svako svome ![]() Pozdrav |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Hvala ti! Usput, Oldsmobile je jedno najobicnije jeftino americko smece koje je "prezivljavalo" decenijama iskljucivo zahvaljujuci politici i kuci kojoj je pripadao! Najkvarljivija americka roba, u prevodu! Ako smatras da su mikseri (vrhunski) koji se pominju ovde Oldsmobili, onda ti jos jednom hvala za nesebican doprinos nasoj blistavoj ITB buducnosti! Pozdrav! |
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|