|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Ueberschall ima jako dobar sound sax-a i trube.
Kompilacija se zove liquid ... Imas vec gotove fraze, odsvirane, ali samo kliknes dupli klik na jednom od fraza i menjas note kao u melodyne-u. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Banned
|
![]()
ja lično to ne volim...nikad nisam bio pristalica tih "odsviranih" biblioteka...volim npr. da čujem kako su to doradili, tj. kako je snimljeno, kakve su fraze, ali nikad ne bih to ubacio u svoju pjesmu...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Naravno da ne bi ubacio gotovu frazu u svoju pesmu. Nego, kvalitet je jako dobar, a da bi ti to sam snimio em ti treba jako dobar saxofonista sa jako dobrim saxom... menjas mu note u bilo kojoj frazi. Ako je fraza npr. do mi la sol re fa mi doo, ti promenis crtajuci na re mi sol la do re do i to vise nema nikakve veze sa frazom koja je postojala sem sto i dalje imas taj sound.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Member
|
![]()
Ma daaaaj pa to bi bilo mnogo amaterski. Porbaj da kucas u browseru www.bestservice.de na search klikni ueberschall liquid i kad udjes imas tamo da kliknes listen demo. da cujes kako zvuci.
![]() Pozz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Moderator
|
![]()
i kad izmenjam tonalitet i sve u liquid-u, opet mi je bzvz.. nisam ja to odsvirao.. liquid sax sam koristio pre 5 godina u jednoj jazz pesmi.. i to je to.. ne mogu nigde da nadjem crackovan saxlab..
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Banned
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Moderator
|
![]()
meni je uvek kul izlazio (kada mu puknem automatizaciju gde god da ne svira da se ne chuje ono prokleto shushtanje demo plug ina) jbg, izlayeruj ga.. mada, vec razmishljam da platim saxofonistu za par pesama gde mi treba sax.. btw, javio mi se drugi lik (ne bih da ga spominjem da on ne ode na robiju)
![]() ![]() hvala balti u svakom sluchaju.. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Member
|
![]()
kako god ali sax lab se cuje da je farba. liquid treba da se producira malo ali je vrh.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Brass | DEMONIO | Ogi Radivojević | 8 | 15-10-2007 12:26 AM |
Brass | HeatMan | Slobodan Marković | 21 | 01-09-2007 10:10 PM |