|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Ima li neko iskustva sa ovim VSTi paketom, kakav je saxofon u odnosnu na SaxLab?
Hvala unapred ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Dobro, kad vec niko ne koristi ovo, mozete da mi kazete sta vi koristite za brass sekcije (znam da su emulacije duvaca bzvz, j.g nemam pare da snimam live
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
Za neki džez odlično može da posluži onaj Garritan Jazz And Big Band ..ima dosta veliki izbor...pogotovo truba i trombona..mada ima i saksofona...velika mu je mana što je i suviše pokušano da se emulara orkestriranje trubača, tako da je monofon, pa ako hoćeš sekciju - moraš sam da je praviš...to jeste malo sporo, ali mislim da mogu da se dobiju zanimljivi rezultati...
Postoje i Chris Hein Horns, koje ja doduše nisam probao, al čuo sam da ih hvale... Takodje, ima i nekih Akai Sample CD-ova za koje sam čuo da ih ljudi koriste...ja mislim da se ovaj koji ja imam zove Super Brass Studio, ili nešto tako...nisam siguran.... Možda bi ti najbolje bilo sve da imaš, pa da kombinuješ.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Akai psychic horns, meni to ok radi..
![]() |
#5 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Akai diskove konvertujes preko CdXtract-a ili recimo Extreme Sample Converter-a u neki od formata koji podrzava sempler koji koristis. Ovi programi mogu da konvertuju u sve vrste fajlova tako da ces moci da ih ucitas u Kontakt. Konverteri su mali i nema neke filozofije. Takodje mozes da obradis semplove u njima pa da ih takve exportujes. Sampletank ima mogucnost da ucitas Akai cd pa da ti on konvertuje ali meni se to nije nimalo svidelo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Banned
|
![]() Quote:
a, što se tiče Akaia, to je ovako ko što Tribal kaže, samo što ja koristim Awave Studio i onda pravim soundfontove....ekstra varijanta je imati onaj DirecWave sempler (VSTi) za koji ne treba konverzija - on odma učitava semplove raznih fomrata, između kojih je i Akai...ne znam može li da uzima direktno sa CD-a, al znam da sa hard diska može da prima biblioteke bez konverzije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | ||
Senior Member
|
![]() Quote:
Quote:
![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
halion mislim da ti chita akai semplove.. i giga studio valjda.. znam da sam u jednom od ta dva dizao akai.. ali se ne secam bash najbolje..
btw, chime da dizem emuove semplove? za emulator x i one stare mashine..? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Banned
|
![]()
pa, soundfont ti je emu-ov format...sad ne vjerujem da je to isto u slučaju toga što ti tražiš...u svakom slučaju probaj Awave Studio ili CdExtract
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Brass | DEMONIO | Ogi Radivojević | 8 | 15-10-2007 12:26 AM |
Brass | HeatMan | Slobodan Marković | 21 | 01-09-2007 10:10 PM |