|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#131 |
ton magistar
|
![]()
ne razumin. mislis da nemam pristup zvucnicima?
![]() |
#132 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#133 |
Pro Member
|
![]()
sandro, ako su ti na ovim fotkama monitori (zvucnici) u ravnini sa usima....onda ti je monitor (ekran) definitivno prenisko i uzrokovat ce ti bolove u vratu
![]() |
#134 | |
ton magistar
|
![]() Quote:
mislin da nece. danas san sedi i neman se potribu naginjat. stol je maaalo visi nego standardni stolovi a i zvucnici su maaalo visi meni od razine usi. visi su 3sm jer mestri nisu postovali nacrt. ma, i fotelja mi je lipo namistena... a vidit cu kad buden radi. stol je spojen vijcima i ako se pokaze problem, lako je bilo koji dio prominit i prilagodit. a monitor san ogradi da ga onaj okvir drzi jer san mu skinu postolje koje nisan moga dovoljno spustit. a i radi linije stola - vako mi je lipse. btw: u studiju ima dosta ambijentalnih svjetala koji se odi ne vidu. postoje diskretna svjetla u podnozju, ispod stola i sve skupa puno lipse izgleda u prirodi nego na slici. mali je prostor pa se ne mogu dovoljno udaljit da uhvatim fotoaparatom cjelinu.
![]() |
![]() |
#135 |
Pro Member
|
![]()
bude li bolija, znas od cega je
![]() iskreno, meni je ovi okvir totalno nepotreban, moga si lipo uzest VESA kompaktibilan drzac za monitor i pozicionirat ga po volji, ovako si se bitno ogranicija jos ako si zatvorija straznju stranu, monitor ce se grijati poprilicno. a sta se fotki tice, kad bude gotov studio, zovi...pa ti ga ja pohvatam makinjom...nas da se i fotografijom bavim ![]() http://zvina.deviantart.com/
![]() |
#136 |
ton magistar
|
![]()
zatvorena je zadnja strana. nece se grijat.
nego, sto se tice stola. on sigurno nebi bio siri od sirine klavijature, ali kako je u pitanje relativno mali prostor (4x3), stol je siri zbog ormarica sa skafetinima koji nose radnu plocu. da nisan stavi ormarice u sklopu stola, ne znan di bi drza cedee, knjige, note, mikrofone, kablove, pribor, alate... ali svejedno, ne radi se o velikoj povrsini radne ploce. ukupna njena sirina (ukjucujuci rack) je samo 600mm, a cista radna povrsina je samo 430mm, dakle, niti pola metra. s time da izmedju nje i zvucnika stoji barijera racka. zvucnici su relativno dosta iznad stola pa se nadan da nece bit velikih problema s prvom refleksijom.
![]() |
#137 |
ton magistar
|
![]() danas san napokon spoji zvucnike!
prije renoviranja mi je u slusanju falilo basa, a sad ga ima vjerojatno i viska. ![]() slijedeci korak ce bit akusticki tretmani, ali ce to morat pricekat koji mjesec jer san ostao bez love. ![]() evo, kako sad izgleda! ![]() cekam jos da mi dodju 2 lucida (AD9624 i DA9624) da spojim mikrofone i slusanje preko njih. sad je sve spojeno na pulsarove konvertere. evo i gluha soba ![]()
![]() |
#138 |
ton magistar
|
![]()
danas je stiga i trosjed... naravno, na razvlacenje.
![]()
![]() |
#139 |
Junior Member
|
![]()
Ovo bi moga i afitat priko lita. Lipo izgleda... jedva čekan čut zvuk
![]() |
#140 |
Moderator
|
![]()
Lepo. Jo? dodatan bas absorber
![]()
We are Dyslexia of Borg. Fusistance is retile. Your ass will be laminated. Nenad Patkovic https://www.facebook.com/NedPat34 https://www.facebook.com/aeracoustics www.aer-acoustics.com http://www.distopiksound.com/ https://mixanalog.com |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Od nule do studija | alhoholicar | Dizajn i konstrukcija studija | 34 | 15-03-2010 11:13 AM |
Gradjenje studija | Boskovic | Dizajn i konstrukcija studija | 30 | 14-03-2009 04:05 AM |
Registracija studija | OFF | Razno | 32 | 10-04-2008 10:30 PM |
konstrukcija studija | nestor | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-12-2006 02:34 AM |