|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#101 |
Pro Member
|
![]()
Slozicu se... Koliko god bilo lose skolstvo vezano za zvuk, milion puta je gore opste skolstvo u srednjim skolama, sto znaci da neko ko batali srednju nije automatski i nekvalitetan, cak vise to je u ovakvim slucajevima potvrda da su nekvalitetni predavaci...
#102 | |
Member
|
![]() Quote:
Ne treba t papir da bi volontirao,mislim naravno kada pogledash niko od velikih umetnika( a postavimo stvari da je muzichka produkcija veoma apstraktna stvar i po meni umetnost) nema papir,ali najvishe zavisi od tebe da li ces se razvijati i sam uchiti posao jer ga ni na jednom od pomenutih faxova ovde nauchiti neces,jbg...ali opet smatram da je bitna sertifikacija,jbg u svakom sluchaju ne moze da odmogne,kapiram ja da je to sve prevara,silne repa dati a bukvalno biti prevaren je uzas...jbg niko ne b kenjao po shkolstvu da se ne pojavljuju gomile radova kao sto je ovaj od strane "shkolovanih" ljudi i "dipl. inzenjera zvuka"
![]() |
#103 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
#104 |
MAO
|
![]()
ne dam ja na forum, moju drugu kucu! Taman mi se i Pravica i Guzina i Djokovic licno pojavili na vratima!
|
![]() |
![]() |
#105 |
Pro Member
|
![]()
Guzinu smo proterali pre jedno 2 godine.
A sad im i skole proterujemo. Da ans nepocnu sacekivati po stubistima? |
![]() |
![]() |
#106 |
MAO
|
![]()
kad si me poslednji put video ?
![]() ![]() Mogu sva trojica da me sacekadu.. |
![]() |
![]() |
#107 | |
Moderator
|
![]() Quote:
al dobro, nije to toliko bitno.. ali ako postoji neki kriterijum od npr. 50 poena, kako to da su oni doshli sa 4 poena iz srednje i bez ikakvog znanja o audiotehnici itd. upali na spisak IZNAD crte? a pogotovo shto ni jedan ni drugi nisu doneli materijal za preslushavanje i ocenjivanje.. aj ako mi to objasnite, onda je sve kul.. jbg, ni na privatnim akademijama ne bi trebalo to tako da ide.. al ajd.. |
|
![]() |
![]() |
#108 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
jel kipi malo? ![]() ![]()
![]() |
#109 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
#110 | |
Member
|
![]() Quote:
Pa mozda je i on nekada bzbzzbzbzbvzzlzlsufyghj,fhzghbzlsjhlgkhb Pogreshi chovek Veza vrti tamo de burgija nece u sluchaju da nema shushki ![]() ![]() ![]()
Koristim i dalje trackere za snimanje... Last edited by buzUki; 09-03-2008 at 02:47 AM. |
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 03-04-2005 11:34 PM |