Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 02-03-2008, 07:53 PM   #101
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Default Re: Skolstvo bi trebalo zabraniti

Slozicu se... Koliko god bilo lose skolstvo vezano za zvuk, milion puta je gore opste skolstvo u srednjim skolama, sto znaci da neko ko batali srednju nije automatski i nekvalitetan, cak vise to je u ovakvim slucajevima potvrda da su nekvalitetni predavaci...
Old 02-03-2008, 10:20 PM   #102
buzUki
Member

buzUki's Avatar

Quote:
Originally Posted by Arthur View Post
nisam bas shvatio ovu poslednju misao?
Ne znam ko ti trazi papir da bi volontirao (citaj: besplatno ucio) u nekom studiju? ja svakako ne.
Da li ti inace u zivotu treba papir?
Iz mog iskustva (a jebga imam samo 26 godina), ne, i ne cini mi se da ce se to negde promeniti.
Ko zna da radi, i zaradjuje svom gazdi pare, za njega ce uvek biti posla. A vec smo u ovoj temi apsolvirali sve moguce nacine da se neko znanje stekne.

Sto bi reko jedan drag mi politicar : "Ljudi, drug Tito je umro!"
A nema ni samoupravljanja vise..

Ne treba t papir da bi volontirao,mislim naravno kada pogledash niko od velikih umetnika( a postavimo stvari da je muzichka produkcija veoma apstraktna stvar i po meni umetnost) nema papir,ali najvishe zavisi od tebe da li ces se razvijati i sam uchiti posao jer ga ni na jednom od pomenutih faxova ovde nauchiti neces,jbg...ali opet smatram da je bitna sertifikacija,jbg u svakom sluchaju ne moze da odmogne,kapiram ja da je to sve prevara,silne repa dati a bukvalno biti prevaren je uzas...jbg niko ne b kenjao po shkolstvu da se ne pojavljuju gomile radova kao sto je ovaj od strane "shkolovanih" ljudi i "dipl. inzenjera zvuka"
Old 03-03-2008, 03:11 AM   #103
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Quote:
Bogami, izgleda da ovo sve nase kukanje ipak ima dejstva - malopre sam cuo informaciju da se u protekloj godini na BK ukupno PRIJAVILO 7 zeljnih studenata, a na FDU 9. Informaciju je prosledio prof.Pravica. Zanima me da li jos neko moze da je potvrdi?
Ako ovako nastave, zabranice sami sebe :P
Da nam ne zabrane forum majku ti!
LACKY is offline  
Old 03-03-2008, 03:13 AM   #104
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

ne dam ja na forum, moju drugu kucu! Taman mi se i Pravica i Guzina i Djokovic licno pojavili na vratima!
Arthur is offline  
Old 03-03-2008, 03:15 AM   #105
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Guzinu smo proterali pre jedno 2 godine.
A sad im i skole proterujemo.
Da ans nepocnu sacekivati po stubistima?
LACKY is offline  
Old 03-03-2008, 03:24 AM   #106
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

kad si me poslednji put video ?
Mogu sva trojica da me sacekadu..
Arthur is offline  
Old 03-03-2008, 03:15 PM   #107
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Quote:
Originally Posted by dexyco View Post
Slozicu se... Koliko god bilo lose skolstvo vezano za zvuk, milion puta je gore opste skolstvo u srednjim skolama, sto znaci da neko ko batali srednju nije automatski i nekvalitetan, cak vise to je u ovakvim slucajevima potvrda da su nekvalitetni predavaci...
jbg, hteo sam da kvotujem lika pre tebe.. elem, likovi su zavrshili 2 razreda i to na jedvite jade.. sve dvojke, a mislim da je chak i jedan ponavljao taj drugi par puta.. al nisam siguran..

al dobro, nije to toliko bitno.. ali ako postoji neki kriterijum od npr. 50 poena, kako to da su oni doshli sa 4 poena iz srednje i bez ikakvog znanja o audiotehnici itd. upali na spisak IZNAD crte? a pogotovo shto ni jedan ni drugi nisu doneli materijal za preslushavanje i ocenjivanje..

aj ako mi to objasnite, onda je sve kul.. jbg, ni na privatnim akademijama ne bi trebalo to tako da ide.. al ajd..
HeatMan is offline  
Old 03-03-2008, 05:10 PM   #108
Miha Blaze
Senior Member

Miha Blaze's Avatar

Quote:
kad si me poslednji put video ?
Mogu sva trojica da me sacekadu..
poceo si da se ukaljupljavash prema fotelji???

jel kipi malo?
Old 03-03-2008, 05:23 PM   #109
dexyco
Pro Member

dexyco's Avatar

Quote:
Originally Posted by HeatMan
al dobro, nije to toliko bitno.. ali ako postoji neki kriterijum od npr. 50 poena, kako to da su oni doshli sa 4 poena iz srednje i bez ikakvog znanja o audiotehnici itd. upali na spisak IZNAD crte? a pogotovo shto ni jedan ni drugi nisu doneli materijal za preslushavanje i ocenjivanje..
To je onda ona grupa ljudi koja misli da se sve parama moze, dobro je onda da se same diplome ne cene koliko znanje, za razliku od klasicnih zanimanja, mada verujem da ce se i ovi za posao snaci kao i za fax... :S
Old 09-03-2008, 02:44 AM   #110
buzUki
Member

buzUki's Avatar

Quote:
Originally Posted by dexyco View Post
To je onda ona grupa ljudi koja misli da se sve parama moze, dobro je onda da se same diplome ne cene koliko znanje, za razliku od klasicnih zanimanja, mada verujem da ce se i ovi za posao snaci kao i za fax... :S

Pa mozda je i on nekada bzbzzbzbzbvzzlzlsufyghj,fhzghbzlsjhlgkhb Pogreshi chovek

Veza vrti tamo de burgija nece u sluchaju da nema shushki

Last edited by buzUki; 09-03-2008 at 02:47 AM.
buzUki is offline  
Closed Thread

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules