|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#14 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Na zalost, to je ono sto sam zaista prepoznao. Verujem da signal nisi budzio previse, posto taj zvuk pamtim kao "zvuk SE mikrofona". Sitan i agresivan. Mozda da probas neki drugi preamp... Mada sumnjam, posto se na svim snimcima koje sam do sada slusao mikrofon cuo isto ovako... Quote:
![]() Quote:
![]() Dakle... Mix (ili demo) ima svojih tehnickih nedostataka, koji mi nisu toliko bitni u ovom momentu kao cinjenica da mi fali vise definisanog izraza. Rizikujuci da zazvucim apstraktno... Ne vidim jasnu sliku dok slusam zvuk, ako me kapiras. Produkcijski, fali mi blizi i jasniji kick, neke sire i drasticnije panorame, replike, tj. udvajanja glavnog vokala moraju da budu drasticnija, drskija, expresivnija (sad vec lici da kenjam, ali stvarno mi tako idu misli... ![]() ![]() Na momente me malo podseca na "Bolji zivot" gde su isto tako isekli Dada Topica, pa nalepili drugu pesmu (bez namere da te poredim). Kao sto si i rekao, demo snimak na kome mora da se izmeni dosta stvari. Mislim da bi ti Vrac mogao dati dobru kritiku, ako bude imao vremena da poslusa. Nadam se da te nisam smorio... Pozdrav! ![]()
![]() http://www.sunflower-fest.com/ Last edited by Oggy; 07-03-2008 at 01:28 AM. |
|||
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Depeche Mode Beograd | InsaneEyes | Pricaonica | 0 | 01-05-2009 02:16 AM |
Salliery (Omerta) - Beleske EP | HeatMan | Promocija radova | 16 | 14-12-2008 02:36 PM |