|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Member
|
![]() Quote:
Akcenat je bio idi onda kod nekoga u studio i nauchi posao,volontiraj kao da si mashin bravar i teraj,jbg sve bi to tako bilo lepo da ti nije neophodan PAPIR a problem je sto ja konkretno ne znam chime bih se bavio ako ne ovim...niko pomenutog Negovanovica nije uvredio,samo eto...truba mi je da upisujem PMF da bih imao nesto zavrsheno ili bilo koji drugi fax a kao da se bavim ovim poslom u zivotu...ne ide...iako mnogi to nece priznati PAPIR UVEK DOBRO DODJE,u prevodu treba ti diploma u 80% sluchajeva
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
nisam bas shvatio ovu poslednju misao?
Ne znam ko ti trazi papir da bi volontirao (citaj: besplatno ucio) u nekom studiju? ja svakako ne. Da li ti inace u zivotu treba papir? Iz mog iskustva (a jebga imam samo 26 godina), ne, i ne cini mi se da ce se to negde promeniti. Ko zna da radi, i zaradjuje svom gazdi pare, za njega ce uvek biti posla. A vec smo u ovoj temi apsolvirali sve moguce nacine da se neko znanje stekne. Sto bi reko jedan drag mi politicar : "Ljudi, drug Tito je umro!" A nema ni samoupravljanja vise.. |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
u SKC-u TITO jos nije umro ![]() poz!
![]() |
#4 | |
Member
|
![]() Quote:
Ne treba t papir da bi volontirao,mislim naravno kada pogledash niko od velikih umetnika( a postavimo stvari da je muzichka produkcija veoma apstraktna stvar i po meni umetnost) nema papir,ali najvishe zavisi od tebe da li ces se razvijati i sam uchiti posao jer ga ni na jednom od pomenutih faxova ovde nauchiti neces,jbg...ali opet smatram da je bitna sertifikacija,jbg u svakom sluchaju ne moze da odmogne,kapiram ja da je to sve prevara,silne repa dati a bukvalno biti prevaren je uzas...jbg niko ne b kenjao po shkolstvu da se ne pojavljuju gomile radova kao sto je ovaj od strane "shkolovanih" ljudi i "dipl. inzenjera zvuka"
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Zabraniti... | idekius | Predlozi i sugestije | 8 | 03-04-2005 11:34 PM |