| 
 | |||||||
| Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  27-02-2008, 09:34 AM | #21 | |
| Pro Member Join Date: Feb 2005 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Kyma Capybara - strasno! :-) Quote: 
 Samo ukratko : 1. Ako su gotovi preseti treba samo da remapiras kontrolere na one koje ti imas ili zelis da koristis 2.3. Ne postoji kontroler koji radi sve ono zajedno, kao i kod svih ostalih sprava - ne moras nista da dokupis ali ce ti biti mnogo lepse,zanimljivije i korisnije da kupis sve te kontrolere. Continuum i MOTORMIX bi mogli biti zamenjeni Lemurom, dok Wacom tablet i WIIMOTE su price za sebe i to sto radis sa njima jako tesko ili nikako ne mozes uraditi sa drugim kontrolerima ( za sada) 4. Prilicno lako ako nije jako komplikovan algoritam ( ako ne koriti multimaping) 5. Inace ja koristim Nuendo i napravio sam template koji koristi Kymu kao FX procesor . 
				__________________ Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 27-02-2008 at 09:49 AM. | |
|   |   | 
|  27-02-2008, 09:45 AM | #22 | |
| Member Join Date: Apr 2006 Location: Beograd 
 Ti pripremi kaficu,ja nosim ratluk  . Pozdrav! | |
|   |   | 
|  27-02-2008, 09:52 AM | #23 | 
| Member Join Date: Jan 2004 Location: earth 
				 |  Re: Kyma Capybara - strasno! :-) 

i tata bi...  ...........................   autechre koristi to čudo i nisu ga ba? spominjali u fm-u ba? ne?to-mudro ?ute! Zanimljiva mi je usporedba s lex-om i eventide-om,ali ipak mislim da nije lo?e uzeti i te sprave zbog dobrih instant preseta i samog sounda-jbg-a ne mo?emo imat sve....meni i ineko nekak klima uz malo korg kp2 te alesis air fx i pokoji stompbox... | 
|   |   | 
|  27-02-2008, 05:01 PM | #24 | |
 Lepo bi bilo da padne i jedan Eventide H8000 ..ehhh. Ma bice... 
				__________________ Be more PRO less TOOL... | |
|   |   | 
|  27-02-2008, 05:07 PM | #25 | 
| Moderator Join Date: Jan 2005 Location: Novi Sad 

I Richard Devine, ali se to moze videti jedino na njegovom myspace profilu..   | 
|   |   | 
|  27-02-2008, 05:52 PM | #26 | 
| Moderator Join Date: Mar 2005 Location: Novi Sad 

...nemojte se paliti...ja bio kod Moritza...ma kr? običan...sve to i bolje mo?ete softverom..krekovanim naravno...sva sreća pa nije nikom uspeo da uvali ovaj shit za tolike pare   
				__________________ http://audiojungle.net/user/daddy_z/portfolio http://soundcloud.com/noisedestruction http://www.discogs.com/artist/Noise+Destruction "POZDRAVITE MAMU VAĆ U" | 
|   |   | 
|  28-02-2008, 12:02 PM | #27 | 

Jes vala....manite se vi toga, ma ne treba to nikome   . Mada, bas sam nabasao na lep preset Eventide harmonizera u Kymi...bas je bezveze...treba mi jos 2 DSP-a da ga pokrenem ko svet...ma kome to treba   
				__________________ Be more PRO less TOOL... | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Napokon nova generacija KYMA sistema | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 17-01-2009 05:56 PM |