Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 25-02-2008, 02:05 AM   #1
Bitch
SuperModerator

Bitch's Avatar

Thumbs down Kyma Capybara - strasno! :-)

Kyma - jao majko

sta reci, evo proveo sam par sati kod kolege Moritz-a i cackali smo njegovu Kyma Capybara Sound Design spravicu, i mislim da je cika Moritz odustao od prodaje ono je pakao! kakav modular granular FFT timeline morphing igraliste za decu! ljudi strasno. Ko ne zna moze da pogleda na sajtu (www.symbolicsound.com) sta je to i da poslusa neke od mp3 primera, strasno. Kolega ima i CM Labs MotorMix, i Wacom tablet koji je ludilo kontrola za Kyma algoritme, a bogami Kyma radi i sa Wiimote (btw pogledajte Kyma Wii video klipove na YouTube.... hehehe

...slozili smo se da cemo sesti i pisati lagano presete za nju. reverbi i chorusi su 1:1 sa TC 6000 i Eventide H8000, ono je pakao! samo sto je ovde sve jos mnoooogo kompleksnije i mocnije (tipa uzmes i ekstrakujes envelopu Live inputa da modulise tamo neki Granular Synth a onda dalje on ide u drumloop koji se pretvara u trombon preko MotorMix fadera, a Wacom svira harfu i menja pitch i doppler efekat preko celog sounda! Ultra bolesno!

molim kolegu da kad uzmogne vremena okaci neki mp3 da poslusamo, a u medjuvremenu eto njihovog sajta i Youtube za paljevinu!
ljudi to je toliko gusto, mocno, debelo, organski, analogno, veliko, siroko.....
....ne znam! Novosadjani trk kod Morica na demonstraciju i paljevinu! Mislim da su svi dobrodosli! Fora je samo sto treba malo vremena da se provali kompleksan environment cele Kyme, i Moritz je seo da napise template za integraciju kompletnog routinga za Cubase i Kymu, tako da se preko Auxa sve salje i sinkuje sa njom.... za te pare, strasno! ultimate sound design tool! daleeeeko od ovih pitch shiftera, morphera, i tako kojacega na sta smo navikli. Ovo je nenormalno dobro! reverbi 1:1 sa tc, lex....
chovece

ja se izvinjavam, ali ostao sam pod utiskom. Nemojte da vas mrzi, imate net, symbolicsound.com, a posle youtube u ruke, pa da masovno krenemo sa uvozom Capybare na Balkan

pozzzzz
Bitch is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules