|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
SuperModerator
|
![]()
Kyma - jao majko
![]() sta reci, evo proveo sam par sati kod kolege Moritz-a i cackali smo njegovu Kyma Capybara Sound Design spravicu, i mislim da je cika Moritz odustao od prodaje ![]() ![]() ...slozili smo se da cemo sesti i pisati lagano presete za nju. reverbi i chorusi su 1:1 sa TC 6000 i Eventide H8000, ono je pakao! samo sto je ovde sve jos mnoooogo kompleksnije i mocnije (tipa uzmes i ekstrakujes envelopu Live inputa da modulise tamo neki Granular Synth a onda dalje on ide u drumloop koji se pretvara u trombon preko MotorMix fadera, a Wacom svira harfu i menja pitch i doppler efekat preko celog sounda! Ultra bolesno! molim kolegu da kad uzmogne vremena okaci neki mp3 da poslusamo, a u medjuvremenu eto njihovog sajta i Youtube za paljevinu! ljudi to je toliko gusto, mocno, debelo, organski, analogno, veliko, siroko..... ....ne znam! Novosadjani trk kod Morica na demonstraciju i paljevinu! Mislim da su svi dobrodosli! Fora je samo sto treba malo vremena da se provali kompleksan environment cele Kyme, i Moritz je seo da napise template za integraciju kompletnog routinga za Cubase i Kymu, tako da se preko Auxa sve salje i sinkuje sa njom.... za te pare, strasno! ultimate sound design tool! daleeeeko od ovih pitch shiftera, morphera, i tako kojacega na sta smo navikli. Ovo je nenormalno dobro! reverbi 1:1 sa tc, lex.... chovece ja se izvinjavam, ali ostao sam pod utiskom. Nemojte da vas mrzi, imate net, symbolicsound.com, a posle youtube u ruke, pa da masovno krenemo sa uvozom Capybare na Balkan ![]() pozzzzz |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Napokon nova generacija KYMA sistema | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 10 | 17-01-2009 04:56 PM |