Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika

Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka.

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 16-02-2008, 04:18 PM   #1
Don Solaris
Pro Member

Default Re: omiljeni poly synth za bass

Quote:
Originally Posted by Joyba View Post
clc_SH-2_bass TO JE TO!!!!

samo ih nesto nisam vidjao u oglasima...

Sine, nema toga ovdje. Čak i na njemačkom eBayu rijetko. Eventualno Japan probaj. Isto kao i SH-1 i SH-3a. Reariteti. A cijene.... uhhh oti?le u nebo.

Imam ovdje doma SH-2 od Clusterchorda. Ma fantastičan synth. Budem stavio demose danas / sutra da čuje?. LFO mo?e? linkat na envelopu... ma skroz ludo. Bass: ubija !! odnosno TUČE !!!!!!

Budem kasnije probao dali Monopoly mo?e doći do takvog oblika bassa. Kod Monopoliya je problem ?ta on nema instant "sweet spot" već treba sa njime znati raditi i poznati ga kako "razmi?lja".

Vezano za topic. Evo par jeftinih a relativno solidnih:

Matrix 6R / 1000
MKS-50

Imam oba, ali nisu na prodaju niti će ikad biti. Oni dodatni analogni waveformovi (njih 27) na MKS-50 su fantastični (i na oscilatoru i na sub-u). Inače sprava ima 3 LFO-a i stereo chorus. Cjena = bagatela. Kupuj dok je jeftino.
Don Solaris is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2008, 06:42 PM   #2
clusterchord
mod?rateur analogue

clusterchord's Avatar

Quote:
Originally Posted by Don Solaris View Post
Imam ovdje doma SH-2 od Clusterchorda. Ma fantastičan synth. Budem stavio demose danas / sutra da čuje?. LFO mo?e? linkat na envelopu... ma skroz ludo. Bass: ubija !! odnosno TUČE !!!!!!
ma sunce mu ?arko i demosima, ajd prvo mu zamijeni kondenzatore, zasto sam ti ga i dao.. pa se onda igraj kolko oces..

clusterchord is offline   Reply With Quote
Old 16-02-2008, 07:26 PM   #3
Don Solaris
Pro Member

Quote:
Originally Posted by clusterchord View Post
ma sunce mu žarko i demosima, ajd prvo mu zamijeni kondenzatore, zasto sam ti ga i dao.. pa se onda igraj kolko oces..

Pa evo. SH-2 lijepo stoji u redu i čeka da dođe njegov red. Vidiš da je "gužva":

A bolje da neznaš koliko je posla bilo na Omniju2. I još nije gotov. Samo je bass radio. Ali dobro je. Sada i synth radi i string sekcija nema više "hanging notes". Još samo nekih 20 CMOS chipova da odlemim i zalemim nove. Kada vidiš koliko sam tantala zamjenio, nebudeš vjerovao. A tek kako je zmazan bio. Doči će fotke kad to sve bude gotovo.

Samo jedan čovjek zna kako je taj Omni 2 izgledao prije - roginator. Kad vidi nove fotke, neće mu niš bit jasno.

Inače dva tjedna več radim intenzivno na Omniju2. I biti će uskoro ko beba!

Last edited by Don Solaris; 16-02-2008 at 07:30 PM.
Don Solaris is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules