|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Super Moderator
|
![]()
Kratko i jasno. Glasajte za omiljene konvertore.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Od AD, najbolji "integrisan" konvertor koji sam imao priliku da cujem je na Lynx 2-jci... Odlican!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
mod?rateur analogue
|
![]()
pa od ovih koji vrijede nemogu reci da sam ih bas nesto puno probao:
na PCI kartici najbolje sto sam cuo su RME9632 odnosno Multiface konverteri. znam da je Lynx bolji ali nisam ga imao prilike cuti.. stand-alone - Rosetta800, REM ADI-8DS nije tog levela ali stvarno nije los za te pare. Najgori koji sam cuo su stari CW konverteri - pogotovo A16. takodjer i Alesis AI-3. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Moderator
|
![]()
Definitivno Apogee Rozeta!!!
Dva kanala, ali... loodilo! A cijena je ![]()
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Za nekog je apogee vrh.
Meni su definitivno najdrazi crane song konvertori jer za razliku od apogee konvertora imaju tri potenciometra za isticanje detalja zasnovanih na lampama. Ako hocete analognii zvuk u digitalnom domenu apsolutno se odlucite za ove konvertore!!! Ako ih cujete, apogee za vas vise nikad nece biti broj 1. PROVERITE!!!!! http://www.cranesong.com/hedd192.html ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mod?rateur analogue
|
![]()
ovisi gdje postavis granicu budgeta. CraneSong je tocno triput skupji od Rosette 200. Opet, imas i konvertera koji su duplo skuplji od HEDD-a (kao Prism itd). a iskreno sumnjam da je itko od nas ovdje radio sa ili probao bilo sto bolje od eventualno nekog Apogee-a, pa premo tome to je kao da komentiramo neki Lamborghini. Jesi ti radio s HEDD-om ?
ali ok, kad smo vec kod CraneSonga, ono sto se konkretno zna od usera vani je da na HEDD-u DA konverter nije bas blistav . svi kazu da su i Benchmark DAC, i Mini-DAC , a pogotovo DA na Rosetii 200 neuporedivo bolji. Moj prijatelj u Norveskoj ima mastering studio sa HEDDom , ali koristi Benchmark za izlaz, rekao mi je istu stvar. Uzevsi u obzir da se svi slazu da je Rosetta200 najbolji konverter koji je Apogee ikad napravio, i odnos njegove cijene i performansi , uglavnom se preporuca kao najisplativiji high-end konverter trenutno. ja ga nisam probao, ali da radim samo s dva kanala mislim da bih ga kupio odmah, ovako se moram zadovoljiti s fireface-om, jer mi treba vise i/o. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
SuperModerator
|
![]()
...fipke care
![]() ...ja volim stari Apogee AD8000SE, mada sam extra zadovoljan svojim RME ADI 8 Pro DS... |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Pa kad vec trujete...
STAGE TEC - TRUEMATCH RMC... ![]() ili PACIFIC MICROSONICS ( EUPHONIX ) HDCD ili GENEX GXA/GXD 8 .............juuuu, strasno. Volim ja moj RME MULTIFACE....
![]() |
#10 |
Mason
|
![]()
Da imam kintu za to u ovom trenutku, uzeo bih Apogee Roseta, do tada ostaje RME ADI-2 sa kojim sam prezadovoljan...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Omiljeni forum | alfom | Razno | 34 | 21-09-2008 11:43 PM |
Konvertori | OFF | Ogi Radivojević | 8 | 02-10-2007 04:25 AM |
Omiljeni monitoring | Boskovic | Monitoring | 8 | 02-12-2004 11:13 AM |