|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
banned
|
![]()
Odlična recenzija, samo napred, nadam se da će biti jo?
![]()
![]() |
#12 |
Member
|
![]()
Da se pridruzim pohvalama,recenzija je super.
Sto se CME UF serije tice,imam vec 2 godine UF6 i imam samo reci hvale za spravu! Mislim da trenutno na trzistu ne postoji nista sto moze da se priblizi tom odnosu cena-kvalitet... |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
SuperModerator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Member
|
![]()
Koristim 5-cu..iskljucivo na midi vezanu....jer je usb driver imao problema sa
hanging note-om...verovatno je to kasnije prevazidjeno.nisam probao..ne gotivim usb... stabilnije sve to na midi vezi radi..tako da sam uskracen za seq remote kontrole...ali nije frka...ipak mi je stabilnost na prvom mestu... znaci kvalitet izrade je kul....dirka odlicna...regleri i potovi nista posebno verovatno,najjeftiniji moguci...ali rade..ajde knobovi su jos i ok...al slideri su, zali boze...kuciste ,robusno kvalitetno...telo ,tvrdji lim...jedino plasticni bokovi deluju cheep.. sve u svemu best baj u klasi...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koje midi klavijature | BladeR | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 15 | 26-01-2009 03:50 PM |
tastatura umesto midi klavijature | buzUki | Audio Software | 3 | 24-11-2006 10:02 AM |
CME UF midi klavijature | milos | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 24-06-2005 09:36 PM |