|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Koje midi klavijature do 2000-3000 kn?
Zapela mi je za oko ova jer sam cuo da je omjer cijene i kvalitete dobar. http://www.audiopro-croatia.com/mex/...l.php?art=2456 Ja sam mislio spajat nju na reason rewire cubase,pa me zanima da li ce one tipke i slajderi imat ikakve funkcije,ne razumijem se skoro nista u to pa ni ne znam ?to mi treba. Ja samo zelim kad sviram da mi se u reasonu ispisuje u sikvenser. i da li cijena uvjetuje kvalitetu zvuka koju dobijem ili to ne ovisi o njoj? |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() Drugo, ovo je po meni vise kontroler za one koji su zahtevni za dobrim dirkama ,sviraju sa dve ruke a tebi bi bolje doslo da je neki programibilniji kontroler u pitanju pa da bez mnogo razmisljanja kontrolises mixer, plugove i ostalo... Bilo ovde po forumu Novation Remote SL 37 kontroler koji ima i odlicne dirke i automap a i ti bi se uklopio u cenu... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hmm, Novation RMT 37 SL mi se cine dobre jer dobro kazes ja necu svirat sa dvi ruke sigurno,ali u hvratskoj je u artista 560 eura to mi je malo puno.
Ima li ?to jeftinije a slicno? Cemu sluzi auto maping? |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Mozda M-audio axiom 49, ima svakakvih kontrolera a nije pre velik.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Malo sam procacka na youtubu i gleda tutorial sa Novation RMT 37 SL,sad znam sta je automaping. Ako nema nista pametnije do 300 eura mozda se protegnem.
Hvala na pomoći |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Za M-audio axiom 49 cijena mi dosta odgovara,a ?to ljudi ka?u ima li kakvih mana? ili ako neko ima direktnog iskustva
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Pa ja imam neke m-audio klavijature, nisu nist specijalno ali za tu lovu su ok. Eventualno ti se moze desit da ti zatreba adapter za struju ak ce te zezat usb connection, ali posto je ovo noviji model pretpostavljam da su valjda to rijesili.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Lako moguce da kupim axiom sad sam taman jos negdi procita da imaju na netu za skinit presete za reason ritam masine tako da mi to pase.Ali necu trcat pred rudo jos cu malo istrazivat.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Uzmi za pocetak mozda samo ovo
http://www.audiopro-croatia.com/mex/...t=156&art=2514 I onda samo dokupis neku jeftinu simple midi klavijaturu http://www.thomann.de/gb/m-audio_key...dikeyboard.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
Problem mi je odlucit se jer se ne kuzim pa neznam zasto da kupim Novatin remote sl 37.Po cemu je bolja? Da li cu dobro dobit za tu lovu?Ja bi volio kad bi mogao sto lakse baratati u reasonu i cubasu.
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
CME UF Midi Klavijature | diviner | Recenzije | 13 | 07-02-2008 10:54 PM |
Pomoc U Vezi Midi Klavijature | Preeview | Tutorijali | 3 | 24-02-2006 12:37 AM |
CME UF midi klavijature | milos | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 5 | 24-06-2005 09:36 PM |