Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Recenzije (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=100)
-   -   CME UF Midi Klavijature (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=21406)

diviner 02-02-2008 02:06 AM

CME UF Midi Klavijature

CME UF MIDI KLAVIJATURE

http://rumski.com/index.php?categoryid=43

"7" 02-02-2008 11:29 AM

Re: CME UF Midi Klavijature

Posto sam od skoro vlasnik CME UF60... nova CME UF 50/60... serija ima (pored ostalog) i Widi (wireless midi), a fora je u tome sto se stekne u usb nesto sto lici na usb flash, a klavijatura se bezicno povezuje cim se upali... mnogo jaka fora, na klavijaturu je vezan samo kabl od struje.
Dirke su extra, mnogo bolje od svih koje sam probao a otprilike su u klasi...
Driver nisam ni primetio kad se instalirao:D jer je automatski sve prepoznao i instalirao (Win XP), i sto se toga tice nema nikakvih problema.
Sto se tice ostalih podesavanja cini mi se da nece biti problema jer ima svoj program za podesavanje knob-ova, fader-a ... (UF Brain) koji komunicira sa klavijaturom preko Widi-ja... ali to cu da proverim uskoro jer nikako nemam vremena da kao covek sednem i proverim sve:ups: a verovatno ce mi trebati i pomoc jer nisam bas najbolji sa tim midi programiranjem jer mi nikad nije trebalo...
...uglavnom probacu pa javljam

diviner 03-02-2008 03:05 PM

Ovo je odlican komentar i dodatak recenziji...Pokazao si kako to treba da se radi, a ja molim i ostale da ako imaju sta da dodaju u prilog bilo kojoj recenziji, da se ne ustrucavaju, jer cemo tako imati kompletne informacije o proizvodima koji se testiraju...

Tiki the Boyler 03-02-2008 09:22 PM

Ja već dugo imam UF5 i mogu samo da dodam riječi hvale. Meni radi posao i više nego što su moje potrebe! Izrada do jaja. Dizajn koji svako ko udje u studio primjeti! Iako nisam klavijaturista moram primjetiti da je dirka fantastična! (a sama činjenica da joj je unutrašnjost od metala mi uliva dodatno povjerenje)
Sad se još razmišljam da ubodem Waldorf modul u nju i da dobijem jedan fini stand-alone sint! :)

Sandzama 03-02-2008 10:33 PM

Hvala na komentarima :beer:
Nova UF serija je stvarno odlicna. Imao sam prilike da je probam na brzinu u BG Artistu i odusevio sam se. Buducim vlasnicima ce sigurno biti od koristi UF Brain software i mogucnost osvezavanja firmware-a.
Imaju u ponudi i VX seriju koja je stvarno perverzna s motorizovanim fejderima, ugradjenim audio-interfejsom, ribbonom, triggerima... :banghead:

Pozdrav

DEMONIO 03-02-2008 10:40 PM

Ja sam vlasnik UF6ice vec hmm... tri godine ja mislim... i jedino mogu da kazem da je klavijatura EEEEEXTRA!

Toplo preporucujem CME svima koji zele odlican kontroler!

Max 03-02-2008 11:13 PM

Quote:

Originally Posted by Sandzama (Post 189723)
Imaju u ponudi i VX seriju koja je stvarno perverzna s motorizovanim fejderima, ugradjenim audio-interfejsom, ribbonom, triggerima... :banghead:

Pozdrav

A posto je ta verzija ?

Pozdrav

Sandzama 03-02-2008 11:18 PM

To ces morati da pitas prodavce. Znam samo da nije jeftino. Zato:banghead:

:wink:

"7" 03-02-2008 11:52 PM

VX8 je cini mi se oko 900e...:banghead: ... ove krace varijante su jeftinije, mislim da je vx6 oko 600e... a izgledaju peeerverznooo :banghead: :D ... ako je nekom izgled malo bitniji (uz naravno same performanse), vx serija je vrh

puRe 03-02-2008 11:59 PM

Quote:

Originally Posted by Sandzama (Post 189723)
Hvala na komentarima :beer:
Nova UF serija je stvarno odlicna. Imao sam prilike da je probam na brzinu u BG Artistu i odusevio sam se. Buducim vlasnicima ce sigurno biti od koristi UF Brain software i mogucnost osvezavanja firmware-a.

Pozdrav

da li ce imati integrisan UAD?

All times are GMT +1. The time now is 10:24 AM.