Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 05-01-2008, 10:06 AM   #11
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: TL Audio Fat Track

evo ga...
Attached Images

DaBear is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2008, 11:10 AM   #12
LACKY
Pro Member

LACKY's Avatar

Pazi ima TL(trule lampe) svoju funkciju, ako recimo imas instrument koji te iznenadio (mnogo bolji od svega ostalog u matrici), provuci ga kroz nesto od TL(trule lampe) i lepo dobijes ispranu carapu koja se lepo pakuje sa ostatkom vesa u matrici.
Ajde kada vec "hvalimo", ja cu da nabrojim svoje "favort" firme, ovo dalje shvatite kao moj subjektivni stav,tako da nema potrebe za raspravom. Znaci pored TL (to nesluzi nicemu, u stvqari mozda i sluzi ali to sto radi netreba nikome) tu su Joe Mic (gotovo da nesluzi nicemu),Drowmre (da negresim dusu poneki i sluze necemu), i definitivno moja favorit firma koju iz miloste zovem Beringer za dzet-set, gospdo to je Focusrite(sa takom strascu je nepodnosim, da prosto uzivam u tome, malte ne mi je postao hobi)!

Last edited by LACKY; 05-01-2008 at 11:26 AM.
LACKY is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2008, 02:41 PM   #13
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Originally Posted by LACKY View Post
Pazi ima TL(trule lampe) svoju funkciju, ako recimo imas instrument koji te iznenadio (mnogo bolji od svega ostalog u matrici), provuci ga kroz nesto od TL(trule lampe) i lepo dobijes ispranu carapu koja se lepo pakuje sa ostatkom vesa u matrici.
Ajde kada vec "hvalimo", ja cu da nabrojim svoje "favort" firme, ovo dalje shvatite kao moj subjektivni stav,tako da nema potrebe za raspravom. Znaci pored TL (to nesluzi nicemu, u stvqari mozda i sluzi ali to sto radi netreba nikome) tu su Joe Mic (gotovo da nesluzi nicemu),Drowmre (da negresim dusu poneki i sluze necemu), i definitivno moja favorit firma koju iz miloste zovem Beringer za dzet-set, gospdo to je Focusrite(sa takom strascu je nepodnosim, da prosto uzivam u tome, malte ne mi je postao hobi)!
jeste da si mi ispljuvao pola rack-a al je smesno... bitno je da si shvatio kako se ves pakuje u masini...matrici....he,he,..
Old 06-01-2008, 02:46 PM   #14
dvuckovic
VIP Member

dvuckovic's Avatar

Dobro, nije ti dirao Alan Smarta, to je bitno

dvuckovic is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2008, 03:42 PM   #15
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

hehe dobro je

ja recimo nisam fan Avalona 737, joe meek komponent, TL audia, Drawmer jedino 1968 moze necemu posluzit, i ne volim previse focusrite mada imam RED 7

JEDAN od najgorih Hi End proizvodjaca mi je definitivno manley (MP)..koji je dobar EQ ( DOBAR) ali njihove dinamike mi se ne svidjaju!!

+ mrzim ih kad istovaris pare za neku Hi End kramu koju oni deklariraju kao PRO i tvrde da su komponente Hi END
a ja instaliram u rack i kroz metalni dio na zadnjoj strani UGLEDAM JAPANsKO SMECE OD JAMICON elekrtolita dobio sam zivcani slom

posalo im pismi i izvredjao ih a oni kao to je Hi END!!!!!!

MRZIM GLUPU MANLEY

odgovorila mi je lao JESAM LI SIGURAN STO VIDIM a ja fotoaparat i click....vise se nije javila...glupa baba!!!!

eto

MANLY RADI S JAMICON CAPSIMA KOJI SU KATEGORIJA #0
roginator is offline   Reply With Quote
Old 06-01-2008, 05:48 PM   #16
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

...U RUKAMA MANDUSICA VUKA, SVAKA PUSKA BICE UBOJITA!!!!...

to ja, kao neko ko se naslusao tooone snimaka koja je prosla koroz mnooogo bolju tehniku nego sto sam ja skrpio a zvuci kao k**a !!

Bitno je da ima puno tehnike, da svetle lampice i da se mrdaju VU metri, da je mikser na metar i da su zvucnici veliki !! Da ima stimung pravog studija...!!

A ako zvuci dobro - onda puna kapa...! U vecini slucajeva klijenti ne pitaju jel imas Manley ili Eventide...kaze sat su me svidja, pa ti napravi ako znas!!

a da li je 8 Bit ili 64...nema veze bato...!
Old 06-01-2008, 05:52 PM   #17
roginator
MCI Master

roginator's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post
...U RUKAMA MANDUSICA VUKA, SVAKA PUSKA BICE UBOJITA!!!!...

to ja, kao neko ko se naslusao tooone snimaka koja je prosla koroz mnooogo bolju tehniku nego sto sam ja skrpio a zvuci kao k**a !!

Bitno je da ima puno tehnike, da svetle lampice i da se mrdaju VU metri, da je mikser na metar i da su zvucnici veliki !! Da ima stimung pravog studija...!!

A ako zvuci dobro - onda puna kapa...! U vecini slucajeva klijenti ne pitaju jel imas Manley ili Eventide...kaze sat su me svidja, pa ti napravi ako znas!!

a da li je 8 Bit ili 64...nema veze bato...!
jednim dijelom istina drugim ne
roginator is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules