|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]()
Pazi ima TL(trule lampe) svoju funkciju, ako recimo imas instrument koji te iznenadio (mnogo bolji od svega ostalog u matrici), provuci ga kroz nesto od TL(trule lampe) i lepo dobijes ispranu carapu koja se lepo pakuje sa ostatkom vesa u matrici.
Ajde kada vec "hvalimo", ja cu da nabrojim svoje "favort" firme, ovo dalje shvatite kao moj subjektivni stav,tako da nema potrebe za raspravom. Znaci pored TL (to nesluzi nicemu, u stvqari mozda i sluzi ali to sto radi netreba nikome) tu su Joe Mic (gotovo da nesluzi nicemu),Drowmre (da negresim dusu poneki i sluze necemu), i definitivno moja favorit firma koju iz miloste zovem Beringer za dzet-set, gospdo to je Focusrite(sa takom strascu je nepodnosim, da prosto uzivam u tome, malte ne mi je postao hobi)! Last edited by LACKY; 05-01-2008 at 11:26 AM. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
M-Audio Fast Track USB | Tiki the Boyler | Recenzije | 2 | 08-07-2012 05:07 PM |
M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 06:19 PM |
M-Audio Fast Track Pro | Fibra | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 19 | 05-06-2006 12:58 PM |
Editovanje Audio Track-a! | bumbar | Audio Produkcija - Tehnike | 13 | 13-01-2005 06:20 PM |