|
Ogi Radivojević Producent, aran?er, dirigent,orkestrator, pevač perkusionista, umetnički direktor, jedan od glavnih članova Bregovićeve live-act ekipe, internacionalni saradnik većine dobro poznatih umjetnika (Iggy Pop, Ofra Haza, Jorgos Dalaras, Cezaria Evora (Capo Verde) itd...), ali i samostalni stvaraoc (Hajde Cico sa Albuma "U tebi kad me ima" jedan od najpoznatijih hitova) razgovara sa vama na temu muzicke produkcije... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 | |
Mason
|
![]() Quote:
To je kompresor koji sam ja potcenjivao, ma da sam ga kupio cim je izasao, dugo ga nisam koristio, a sada ga bas cesto koristim u masteringu. Inache... i mene ,kao i Gorjana, zanima kako radi Wunder. Izgleda da je prava ezoterija, barem tako kazu... pa pishi kad probash...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 04-01-2008 at 11:53 PM. |
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Usnimavanje zivog hora i gudaca? | Nemania | Audio Produkcija - Tehnike | 44 | 31-05-2010 04:47 PM |
Usnimavanje vokala | Harry | Audio Produkcija - Tehnike | 6 | 14-07-2008 12:44 PM |
usnimavanje bas gitare | allegrosteva | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 01-12-2007 04:03 PM |
Usnimavanje bubnja | Heavy Jerk | Audio Produkcija - Tehnike | 14 | 30-07-2007 10:09 AM |
pitanje vezi usnimavanje vokala | saki | Audio Produkcija - Tehnike | 25 | 18-06-2004 12:57 PM |