|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Psiho
|
![]() ![]() Na RiTV-u (rijechka lokalna TV stanica) se upravo vrti spot! ![]()
![]() |
#32 |
Pro Member
|
![]()
Heatman u svakom zitu ima kukolja, uvijek bilo i bice, frenki i fm jam su sebi uzeli za pravo da istupaju sa nekim politickim stavovima i da pozivaju na bojkot i ostala s*anja i na kraju im se to odbilo o glavu... politika i muzika - no way Hose...
a sa druge strane postavlja se pitanje kolika nam je sloboda izrazavanja, sloboda pristupa informacijama i ostale stvari koje spadaju pod domen ljudskih prava... iz imena teme sve je jasno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#33 |
Banned
|
![]()
Svaka čast Elemantalu na odvažnosti da uradi nešto ovako sa sve likovima pravih politicara. Hrabro nema šta!
S druge strane nešto ne vidim neki smisao u izbacivanju ovakvih pjesama i tekstova...šta mi neko ima pjevat o tome što , iskreno, i babe s pijace znaju...svi mi znamo i svi mi vidimo, al ne radimo ništa i treba da ćutimo i da se stidimo...danas ipak svi možemo da kažemo šta oćemo i nikom ništa...nema toga idiota koji će reći da ovo što se u ovom tekstu kaže nije tako - to su opšte poznate stvari i samim tim ne vidim smisao u takvoj pjesmi osim da se na nekoj "kontraverzi" pribepre publicitet... http://youtube.com/watch?v=eKAOnzaWdkc&feature=related evo fino ce vam covjek reci sve |
![]() |
![]() |
![]() |
#34 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#35 | |
Moderator
|
![]() Quote:
sa jedne strane ti kazesh: treba da se stidimo i cutimo, jer nishta ne radimo a sa druge strane kazesh da je ubacivanje politike u muziku glupo.. :/ chudno.. nishta protiv tebe, balti, al jbg.. oni su nashli nachin kako ce se izraziti i kako ce pljunuti u lice vlasti.. samo kad se setim silnih demonstracija za vreme vladavine slobodana miloshevica, tada je muzika igrala jednu od presudnijih uloga.. mada, ne bih da pokrecem sad politichke debate i da tandrljamo zajedno u prazno.. svidja mi se pesma od elementala (muzichki) a shto se teksta i poruke tiche.. nadam se da ce neko chuti to i osetiti.. ako ne osete, pretrpajte ih kreativnoshcu i morace neshto da se promeni.. to je moje mishljenje.. premda, od politike davno digoh ruke.. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Banned
|
![]()
ma nisi me skontao...oću da ti kažem da se stvari ne mogu promjeniti pjesmama jer to što će te pjesme reći - to već svi znajui uveliko se o tome priča na sve strane ! Elemental i njihova muzika su skroz ok...al ja ne pričam o tome...pjesme su imale tu tezinu tada kada se u njima govorilo nešto o čemu se ćutalo i zbog ćega si mogao da , blago rečeno, najebeš...al sad kada možeš da pričaš šta god oćeš...oćeš li možda otvoriti oči nekom mladom čovjeku koji nije znao da je sve u kurac pošlo davno? ne vjerujem da takvog ima..
pa evo pričaju političari jedni drugima i gore stvari nego što se nalaze u ovom tekstu....što ti trebaju uopšte ovakve pjesme kad samo možeš da upališ dnevnik ili uzmeš novine i sve ti je to jasno... zato sam ja reko da nismo nikad uradili nista i treba da cutimo i da se stidimo, baš zato što ja ne znam nikog ko je zadovoljan političarima i ko se ne žali, a ista ekipa ipak ostaje na vlasti i glavnim strukturama...ko je tu lud ja vise ne znam...sve se vidi , sve se zna, a isiti ljudi i dalje rulaju...šta više pričati tu...na kraju sam zaključio da smo mi stoka i tu je tačka...nema dalje...uspjeli smo da razbucamo to malo države što smo imali, uspjeli smo da imamo četiri "strana jezika" od jednog jebenog jezika , uspjeli smo da nas bjelosvjetski licimuri i demoni gledaju ko neke primate koje treba kultivisati i naučiti da ne budu divlji idioti i sad kao treba nešto da se bunimo...(ovo se ondosi na sve nacije i pod nacije i nad nacije i kuracpalacije što gmižemo po ovom brdovitom Balkanu) prevati me jednom - sram te bilo prevari me dvaput - sram te bilo prevari triput - sram ME bilo zato je Balašević reko majstorski "Krivi smo mi što smo ih pustili..." nadam se da me sad kontaš naravno, poštovanje elementalu..ovo više nema direktne veze a njihovom muzikom što sam ja pričao...prosto me inspirisala priča o političarima i izvinjavam se za off topic Last edited by balthazaar; 20-12-2007 at 02:01 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Moderator
|
![]()
slazem se u potpunosti sa tobom.. i ta mi je jedna od omiljenih djoletovih pesama.. a ja iskreno mislim da muzika ima tu snagu da digne ljude na noge i promeni neshto.. mozda se i varam... nisam pametan..
|
![]() |
![]() |
![]() |
#38 |
ton magistar
|
![]()
nebi in ga ni ja vrti... jos bi in zaplini svu opremu, za kaznu!
![]()
![]() |
#39 |
Senior Member
|
![]()
Na nasu srecu, uopste muzika ima i tu funkciju da promovise ideju, pa i hipi pokret i prvi rock'n roll je imao tu funkciju, da ne pricam o bluzu, prema tome ima raznih tema, ali i ovo sto peva elemental je tema koja se tice svih nas, i negde ce izazvati bunt kod slusalaca to zasigurno, a narod ko narod pamti pa kazni na izborima. Do boljeg i pravednijeg zivota moze i muzikom
|
![]() |
![]() |
![]() |
#40 |
Mason
|
![]()
Pesmica je fenomenalna.... a zabrane... hmmmm... ne vole ljudi kad se upre prstom u njih, cak i kada se to uradi sa potpunim pravom.
Samo raspalite, dok vas neko tamo ne poludi i primeni Lukasenko-Staljin-Tito metode ![]() U Srbiji pozdravljam ono sto radi Marchelo... lepo i direktno, ono sto mnogi misle, ali nesmeju da kazu ![]()
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 22-12-2007 at 01:07 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
:: Elemental Audio izbacio InspectorXL :: | lesha | Audio Software | 6 | 29-08-2005 04:17 PM |
Giga Studio 3 .... nece, pa nece | OFF | Audio Software | 10 | 15-06-2005 09:58 PM |
Elemental Inspector | kVu | Audio Software | 14 | 01-12-2004 10:46 AM |