Go Back   Rumski Forum > Aktivnosti > Razno

Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production...

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 20-12-2007, 01:01 AM   #20
balthazaar
Banned

balthazaar's Avatar

Default Re: Elemental: Spot nam nece prikazat nijedna tv

ma nisi me skontao...oću da ti kažem da se stvari ne mogu promjeniti pjesmama jer to što će te pjesme reći - to već svi znajui uveliko se o tome priča na sve strane ! Elemental i njihova muzika su skroz ok...al ja ne pričam o tome...pjesme su imale tu tezinu tada kada se u njima govorilo nešto o čemu se ćutalo i zbog ćega si mogao da , blago rečeno, najebeš...al sad kada možeš da pričaš šta god oćeš...oćeš li možda otvoriti oči nekom mladom čovjeku koji nije znao da je sve u kurac pošlo davno? ne vjerujem da takvog ima..

pa evo pričaju političari jedni drugima i gore stvari nego što se nalaze u ovom tekstu....što ti trebaju uopšte ovakve pjesme kad samo možeš da upališ dnevnik ili uzmeš novine i sve ti je to jasno...

zato sam ja reko da nismo nikad uradili nista i treba da cutimo i da se stidimo, baš zato što ja ne znam nikog ko je zadovoljan političarima i ko se ne žali, a ista ekipa ipak ostaje na vlasti i glavnim strukturama...ko je tu lud ja vise ne znam...sve se vidi , sve se zna, a isiti ljudi i dalje rulaju...šta više pričati tu...na kraju sam zaključio da smo mi stoka i tu je tačka...nema dalje...uspjeli smo da razbucamo to malo države što smo imali, uspjeli smo da imamo četiri "strana jezika" od jednog jebenog jezika , uspjeli smo da nas bjelosvjetski licimuri i demoni gledaju ko neke primate koje treba kultivisati i naučiti da ne budu divlji idioti i sad kao treba nešto da se bunimo...(ovo se ondosi na sve nacije i pod nacije i nad nacije i kuracpalacije što gmižemo po ovom brdovitom Balkanu)

prevati me jednom - sram te bilo

prevari me dvaput - sram te bilo

prevari triput - sram ME bilo

zato je Balašević reko majstorski "Krivi smo mi što smo ih pustili..."

nadam se da me sad kontaš

naravno, poštovanje elementalu..ovo više nema direktne veze a njihovom muzikom što sam ja pričao...prosto me inspirisala priča o političarima i izvinjavam se za off topic

Last edited by balthazaar; 20-12-2007 at 02:01 AM.
balthazaar is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules