Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Ostali muzički instrumenti i studijska oprema

Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 22-11-2007, 02:20 PM   #11
korenjak
Pro Member

korenjak's Avatar

Default Re: preporuka basa

Nema nasta!

I srecno sa metlom, paz da ne poletis samo......i sa cur'cama oprezno....to su osetljiva bica........[IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Milutin/Desktop/character11.gif[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Milutin/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/Milutin/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg[/IMG][IMG]file:///C:/Documents%20and%20Settings/Milutin/Desktop/character11.gif[/IMG]
korenjak is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2007, 03:37 PM   #12
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Ne razumem se u bass-eve uopste, ali se nadam da si obisao myspace od Stevana Nimcevica.... pogotovo galeriju

Srecno!

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2007, 03:41 PM   #13
labrys
Member

Quote:
Originally Posted by drzox View Post
Znam za vas bio sam na vasoj stranici i slusao vas na youtube sa proba i svaka pohvala ,savrseno ,sto kazemo mi u hercegovini "mema dalje".ovaj moj bend nece ici tako duboko u skidanje orginala,a meni ne pada na pamet da skidam Japanca sa Pljuni i zapjevaj.izabrali smo pjesme gdje je Brega to ukuco tako da se ne sekiram,ja sam ipak prije nego sam se poceo baviti produkcijom i aranzmanima(inace sam izvrsni producent Melodija Mostara),bio bubnjar, a po potrebi gitarista ili basista tako da ce to biti sve O.K u svakom slucaju fala

kolega (iz prvog linka) je nastupa 2005 na mostaru tako da smo se mozda i upoznali...
zavrsili smo na kraju s mikijem jevremovicem u nekoj pecenjarnici (valjda?)... luda noc...

a za ludi izgled na bini... mozda je bolje da si ti lud, a ne gitara...

p.s. pogledaj snimke sa koncerta! bolje su nego sa probe....
Old 22-11-2007, 10:23 PM   #14
drzox
Member

Danas mi je prijatelj posudio warwicka neki bjesni od 3000e i cris larkina fretless rucni rad isto oko 2000e ,nije fora u gitarama nego do mene.Skonto sam da ne mogu svirati sve sto je prije 5 polja jer mi se odvali ruka,bez obzira koja je gitara ,pa mi je rekao da postoje neke short fret gitare tipa fender mustang ili sl,pa cu prvo da probam to ,a ako to ne bude pasalo onda definitivno uzimam guitar to midi i sviram samplove bas gitara sa solo gitarom.Sve je rjeseno.
Malo sam cackao po tonu od warwicka ,ma za mene bas je bas sve u 5 centi gore dole,ne fura me nista vise warwick ili larkin (kroz warwick glavu +swr triad) nego ona metla od yamahe.

Quote:
Originally Posted by labrys View Post
kolega (iz prvog linka) je nastupa 2005 na mostaru tako da smo se mozda i upoznali...
zavrsili smo na kraju s mikijem jevremovicem u nekoj pecenjarnici (valjda?)... luda noc...

a za ludi izgled na bini... mozda je bolje da si ti lud, a ne gitara...

p.s. pogledaj snimke sa koncerta! bolje su nego sa probe....
E onda smo se sigurno upznali jer sam i ja zavrsio sa Mikijem i ostalom ekipom u Maca Donaldsu,bio sam sa Kalogjerom iz sibenika vi se sigurno znate,malo smo svirali on ija na akustari.
Aj posalji link snimaka sa koncerta.

Last edited by drzox; 22-11-2007 at 10:29 PM.
drzox is offline   Reply With Quote
Old 23-11-2007, 10:16 AM   #15
labrys
Member

Quote:
Originally Posted by drzox View Post

E onda smo se sigurno upznali jer sam i ja zavrsio sa Mikijem i ostalom ekipom u Maca Donaldsu,bio sam sa Kalogjerom iz sibenika vi se sigurno znate,malo smo svirali on ija na akustari.
Aj posalji link snimaka sa koncerta.
http://www.sjecanjenabijelodugme.com/

evo, na naslovnoj strani imas linkove. pise ti nesto a-la snimke s koncerta...
Old 07-12-2007, 07:35 AM   #16
montana
Junior Member

Probaj: www.radulovic.vestel.com.mk, moze ti pomoci. jedini koji moze da ponesto kaze o Bass gitari je taj covek iz Macedonie.
Srecno
montana is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2007, 07:40 AM   #17
montana
Junior Member

Zdravo da si,
probaj : www.radulovic.vestel.com.mk
Nadam se da taj momak iz Kumanova/ Macedonija moze da pomogne.
Poseduje mali pogon za izradu Bass Gitara.
Cujem da Holandski gitarista Jan Akkerman poseduje njegov instrument.
Pozdrav.
montana
Old 07-12-2007, 07:50 AM   #18
montana
Junior Member

Zdravo,
posalji poruku kod: radulovik_guitars@yahoo.com
Obrazlozi tvoj problem.
Dobices odgovore koje trazis.
Pozdrav.
montana
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules