|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Nema nasta!
I srecno sa metlom, paz da ne poletis samo ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]()
Ne razumem se u bass-eve uopste, ali se nadam da si obisao myspace od Stevana Nimcevica.... pogotovo galeriju
![]() Srecno! ![]() pozdrav bogi
![]() |
#13 | |
Member
|
![]() Quote:
zavrsili smo na kraju s mikijem jevremovicem u nekoj pecenjarnici (valjda?)... luda noc... a za ludi izgled na bini... mozda je bolje da si ti lud, a ne gitara... p.s. pogledaj snimke sa koncerta! bolje su nego sa probe.... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Member
|
![]()
Danas mi je prijatelj posudio warwicka neki bjesni od 3000e i cris larkina fretless rucni rad isto oko 2000e ,nije fora u gitarama nego do mene.Skonto sam da ne mogu svirati sve sto je prije 5 polja jer mi se odvali ruka,bez obzira koja je gitara ,pa mi je rekao da postoje neke short fret gitare tipa fender mustang ili sl,pa cu prvo da probam to ,a ako to ne bude pasalo onda definitivno uzimam guitar to midi i sviram samplove bas gitara sa solo gitarom.Sve je rjeseno.
![]() Malo sam cackao po tonu od warwicka ,ma za mene bas je bas sve u 5 centi gore dole,ne fura me nista vise warwick ili larkin (kroz warwick glavu +swr triad) nego ona metla od yamahe. ![]() Quote:
Aj posalji link snimaka sa koncerta.
musica Last edited by drzox; 22-11-2007 at 10:29 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Member
|
![]() Quote:
evo, na naslovnoj strani imas linkove. pise ti nesto a-la snimke s koncerta... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Junior Member
|
![]()
Probaj: www.radulovic.vestel.com.mk, moze ti pomoci. jedini koji moze da ponesto kaze o Bass gitari je taj covek iz Macedonie.
Srecno |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Junior Member
|
![]()
Zdravo da si,
probaj : www.radulovic.vestel.com.mk Nadam se da taj momak iz Kumanova/ Macedonija moze da pomogne. Poseduje mali pogon za izradu Bass Gitara. Cujem da Holandski gitarista Jan Akkerman poseduje njegov instrument. Pozdrav. montana |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Junior Member
|
![]()
Zdravo,
posalji poruku kod: radulovik_guitars@yahoo.com Obrazlozi tvoj problem. Dobices odgovore koje trazis. Pozdrav. montana |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
sample berde iliti tamburaskog basa | akg111 | Audio Software | 15 | 24-11-2007 05:31 PM |
pravila pri usnimavanju vokala, ak. gitare, basa | gorjan | Dizajn i konstrukcija studija | 16 | 06-07-2007 05:22 PM |
Mixanje violina, basa i bubnjeva? | Sleepgolfer | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 06-09-2004 10:37 PM |
Bass::: kako stvoriti vise basa u miksu | dr.Ru | Tutorijali | 1 | 15-05-2004 02:25 PM |