|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Taj fazon! ![]() I nemoj da trosis energiju na takve ljude, ako uvidis da neka kritika nije na mestu iskuliraj...Ljudi su ljubomorni Last edited by Jan; 13-11-2007 at 10:43 AM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Sto bi rekli... extra
![]() Samo jos "skupa" produkcija (sto rece roginator) i SVE 5 Puno srece! Poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Eeva_r'n'b, vokal je extra!!! Osjecam da zivis za ovo! Bravo, samo naprijed!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
supeeer zvucis,svaka pohvala
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
moderator
|
![]()
Hvala ljudi puno...means a lot
![]() Navratite na spejs za kontakt ne visim ovde cesto... www.myspace.com/eevamusic |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
Uf,,super vokal...super aranzmani vokala.......sve super..
slazem se sa Evom da nije nimalo lakse to sto je na Engleskom...ali nije lakse napisati text.....ali definitivno je lakse otpevati...mozda cak i izneti emociju.... i super je to sto ti zivis za to..... ali moje(ne ljuborno misljenje) ![]() ![]() u svakom slucaju srecno.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
moderator
|
![]()
Nazalost nije bas tako,vec sam pricala o tome.Nije se njima nista prenosilo sa kolena na koleno,to bi mozda tako trebalo da bude,ali nije,lol.Muzika se ne nosi u krvi vec ono sto se slusa od malih nogu utice.Stavise r&b je danas najveci klise od zanra ikad.Ja se trudim da uradim nesto drugacije,iako jos uvek nema velikih rezultata.Nije lako.
Naravno,vecina ljudi u Srbiji ima takvo misljenje kao ti.Ali nisu pogledali okolo i potvrdili svoje misljenje cinjenicama.A cinjenica je da zapravo ima jako malo taletnovanih r&b autora i tekstopisaca ne samo u Americi,vec sirom sveta.To sto ti vidis na mtv-u nisu autori i tekstopisci iako ti se tako cini.Ja sam ipak malo vise zainteresovana za taj zanr i veruj mi znam vrlo dobro gde sam na toj skali.Sto je za mojih 19 godina,i vise nego dobro. A ti ukoliko zelis da preispitas moje reci,danas nije tesko zaviriti i u underground muziku.Dovoljno je da pregledas zenske r&b izvodjace na sajtovima poput myspace i showcase,i videces otprilike o cemu ti govorim ![]() Prividno ih je mnogo. A zapravo,jako,jako malo. Poz Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|