|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
moderator
|
![]()
Zravo,ja sam nova ovde
![]() www.myspace.com/eevamusic Volela bih da podelite svoje utiske o mojoj muzici sa mnom. Bavim se contemporary R&B-em,imam 19 godina,zavrsila sam osnovnu muzicku skolu,sviram klavir,i tako... A little girl with big dreams ![]() Eeva The Serbian ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Welcome my friend.Show the world what you got!!!
Ljudi poslusajte devojku,extra glas extra pesme sve Samo napred!!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Zanimljivo!Samo napred |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Eto dokaza da ima dobrih autora,a ta prica kako nema dobre muzike
i kako nema da se ponidi bolja,vidite da ima i dalje tvrdim da POGRESNI LJUDI sede i odlucuju sta ce se objaviti,a sta nece. Eeve sve pohvale tvojoj muzuci i tvom glasu,nemoj da te koje kakvi pomere ni za milimetar, samo napred nastavi da pravis pesme, ipak to je najvaznije,a u tvom slucaju pesme ce same naci put do slusalaca,budi sigurna u to. Odlicno!!! Last edited by grada27; 10-11-2007 at 11:06 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() ![]() Black indeed but on the wrong side of the Atlantic ![]() Neka ti neko "spakuje" kvalitetne demoe i salji napolje jer se u Srbiji leba neces najesti od R&B. Samo radi i veruj, bice nesto.
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Eeva
![]() Bravo, totalno osvjezenje..... Pa tebe cekam citavog zivota! (Ne mislim to sexualno ili sl) Konacno neko ko ne samo da moze da pjeva rnb, vec ga zivi i pjeva! Osjecam to sa myspace profila (Zvuka) BTW, ciji su beatovi?
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Eeee, da!
Kako ti ide rnb na nasem jeziku? Zaje*anije jel? Ustvari radish li to uopste? Pozz
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Super ti je muzika i glas , znaći sveukupno bravo ,samo napred.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Senior Member
|
![]()
Hey Eeva..Dobro nam doshla
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
super! nesto sto zvuci autenticno i iz nasih krajeva! Talenat je tu, nema sta...
Moj problem je sto je svugde (sem Amerike) jaaako tesko izdati nesto ovako. Cak i u Engleskoj izdaju samo Amerikance!! Maltene nema UK RnB..ima neke mutacije ali to je bez veze. Drugi problem, je sto ovoga ima jako puno. RnB/HipHop je ili baziran na super tekstoviam (pricama) ili na ultra komerc hook-ovima / refrenima (ala R Kelly)..znaci samo ako je ULTRA komerc ili RAZLICITO, ima sansu da bude primeceno!! Prvi korak je totalno provaliti fazon, sto si ti 100% uradila, vokalne mogucnosti su takodje tu, ritam u pevanju..sve je 100% autenticno. Kod nas je (koliko sam primetio i to problem! Da ljudi skapiraju sta sme a sta ne sme da se stavlja u pesmu. Pocev od zvukova pa na dalje...) Sad samo treba nesto uraditi sa pesmama / matricama da iskoce iz mora pesama koje zvuce ovako. Najvaznije je sto si mlada i vec sad si skapirala puno toga. Nekome treba mnogo vise vremena.. Bice nesto! |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|