|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Moje je skromno misljenje da je FF 800 DALEKO bolja kombinacija, izuzev ako je neko bas zapeo za PRO TOOLS, za sta i nema razloga izuzev kompatibilnosti fajlova, pa ca i to u poslednje vreme (LOGIC) nije problem.
Licno mislim mada ih nikada nisam DIREKTNO poredio zvucno, a radio sam na oba, da je FF 800 znacajno bolji zvucno, pogotovo ako se u obzir uzme i 96, ili extremnih 192 khz SR. Pokusavajuci da budem objektivan, OBA resenja su dobra, a narocito zbog toga sto su FireWire, a ne neki bezvezni stari PCI, kome su dani odbrojani, a novi standard se jos nije uhodao (PCI Ex)
![]() |
#3 | |
Guest
|
![]() Quote:
Igi |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Mason
|
![]() Quote:
Covek je izneo svoje misljenje, kao i drugi, a tebi opomena zbog onog obelezenog crvenim...
![]() |
![]() |
#5 | |
Guest
|
![]() Quote:
S obzirom da cika Sloba voli da se pravda godinama, ovo je trebalo da bude saljiva aluzija na to, pa predlazem moderatorima (i svima drugim), da skinu te crne naocare, i stave ponekad i one roze (bez aluzija na Pink) boje. Igi |
|
![]() |
![]() |
#6 |
Mason
|
![]()
Neki ljudi se rode sa sluhom i cuju do smrti, a neki se rode gluvi... sto smo vise puta videli...
Neki nose crne naocare, pa im to ne smeta previse, a neki i kroz roze vide iskrivljeno... Neki ljudi sami imaju osecaja za normalnu komunikaciju, a neke je nemoguce oduciti od zajedljivosti koju ispoljavalju na svakom koraku... I da hocu i da naceu... za ovo moram da ti dam ban. Nadam se da ce tri dana biti dovoljno da ubuduce ne vredjas... ili barem razmislis sta je na mestu, a sta ne.
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Ama ljudi, u redu je, moram i sebe i Audiota da opravdam, a evo kako:
1. CUO SAM OBE SPRAVE URADU, ali nisam mogao da ih A-B direktno poredim, pa sam zato i naveo moje skromno misljenje, dakle misljenje da je FF 800 bolji... Bog sveti zna sta je zaista objektivno bolje, jer Ja imam samo FF 800, a moj drug Miki Todorovic, dugogodisnji ton majstor ima i 002 kao i 003, i na 003 sam skoro radio remix numere koju sam pazljivo slusao (NS 10) kod mene na FF 800, razlika je bila oko 1 sat izmedju sledeceg slusanja,(takodje NS 10) i priznajem da nije merodavno posto ne moze tako da se memorise i poredi, ja dakle poredim samo 2 UTISKA, a ne nista sto bi bilo OBJEKTIVNO ili direkt AB poredjenje. Deki MOOOLIM te nemoj coveka da banujes, ja te molim, nisam osetio nista zajedljivo, i verujem da nista lose nije mislio, samo nije shvatio da iskustvo mnogo puta vise vredi od same mladosti, jer sam ISTIM "matorim" usima slusao OBA Setupa, a posto su NS 10-ke near field, soba nije bila od presudnog znacaja 2. Igrom slucaja,pre 3 meseca testirao sam sluh na ORL klinici, gde mi radi prijatelj, koji mi je posle toga pokazao "graf" koji je na moje iznenadjenje k'o lenjir, i ne ulizujuci mi se rekao da mi je sluh kao kod prosecnog 25-godisnjaka. Ni to nije retka pojava - za Bruce Swediena ili Sir George Martina sam beba u jaslicama sto se datuma proizvodnje tice, a ljudi su jos uvek OOOOzbiljni igraci, zar ne? Deki molim te nemoj da banujes coveka, kome nisam licno nista zamerio, Jabuke mi, Rolanda mi!!!
We are not alone in the Universe... Last edited by slowstar; 02-11-2007 at 12:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digi003 Firmware update | Cadaverous | Computer Hardware | 5 | 25-06-2008 12:42 AM |
Problem sa PoCo + Logic 8 + Digi003 | Cadaverous | Computer Hardware | 4 | 20-05-2008 07:25 PM |
Digidesign Digi003 | bumbar | DSP forum | 15 | 01-10-2004 10:28 AM |