|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#19 |
SuperModerator
|
![]()
...e moj Shiva
![]() ![]() ne znam samo sta ti nije jasno pa da rasvetlim... ![]() ![]() ...sve ostalo, miksevi su isti, a reverbi - tacno je da izlaze bolje na hardverskim sabirnicama, sad to sto to neko ne moze da utuvi u vugla, njegov issue... konkretno ta numera je radjena tako da sam reverbe slao sa velikim sendom u TC6000, a return mi je bio smanjen podosta, i sad vidi, nek sabirnica digne i otvori makar za 2 db-a, mnogo vise reverba se cuje. ...google filozofija, i citanje izmedju redova... pa da tu smatram i tebe, zato sto sam sve ovo vec napisao tamo negde na pocetku thread-a, al te mrzelo da citas, pa eto i mene je mrzelo da dvaput kucam ISTI tekst, pa sam ti izasao u susret i spasio te par klikova misem... ...ne znam samo sto da se vredjamo ![]() ![]() ![]() ![]() sto pise pa ako ne nadjes odgovor, pitas. Da ne kazem koliko ima RTFM likova... ljudi jednostavno ne vole da citaju manuale, pa to ti je... lakse je otvoriti topic i pitati kako da promenim midi kanal na sintu, nego da pregleda svoj pdf ili stampano izdanje.... jbg bate, u pravu sam, pa ti vidi ![]() ![]() pozz ![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Test Mikrofona | Oggy | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 33 | 10-12-2013 02:13 PM |
Test dva mica ......oko 1k$ | OFF | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 26 | 10-04-2008 09:24 AM |
DAW test | dvuckovic | Tutorijali | 4 | 04-09-2005 12:27 PM |
RME ADI-2 Test | Digital Cave | Recenzije | 5 | 30-09-2004 10:13 AM |