![]() |
Test Sabiranja
:) in progress :)
...sve ono sto smo pricali, da vidimo i u praksi. Na "stolu" ce biti jedna od numera Sabana Bajramovica, multitrack, sabrano na vise nacina: - Neve 8816 - SPL MixDream - ProTools HD3 "in-the-box" - ProTools LE "in-the-box" - Cubase (Nuendo) - Logic Pro 7.2 very soon, samo da privedem sve kraju i upload-ujem. pozdrav |
Re: Test Sabiranja
Bio bih ti zahvalan da Nuendo i Le budu identicni, inace, ode diplomski u q.....:(
|
Možeš li, ako nije kasno, da dodaš i Sonar 6?
|
Quote:
|
Quote:
|
Ajd uguraj i Reaper, bas me zanima...:confused:. Za nas amatere:)
http://www.cockos.com/reaper/download.php |
jos nista...?:)
|
pa radim i ja nesto, osim sto radim testove :) strpite se, uskoro cu da zavrsim.
|
...evo upravo se upload-uje kod kolege Boggy-ja na FTP.
Znaci na testu su bili : - Neve 8816 - SPL MixDream - ProTools HD3 - ProTools LE - Nuendo - Reaper - Logic Pro - MMK Kovinic summing box * * na zahtev kolege Rajka. Sreca je ta da je ista ta numera bas bila na testu, ali nesreca je sto to nisu ti odnosi! to je bio brz raf mix, ali eto cisto da imate sonicno predstavu o tome. Svi fajlovi su prerecorded da se puste na 0db na faderu, i svaki konkurent je sumirao tako. Analogne sabirnice su isle na AD konverziju u TC System 6000 (to su mi najneutralniji konvertori u studiju, rade odlicno) i AES-EBU u Alesis Masterlink. Na TC-u je samo bio blagi limiter da ne ode preko nule, ali skoro i nije radio posto nije mix too hot. Eto. Cekamo utiske. Neka Boggy samo hyperlinkuje svaku od sabirnica na svoj ftp link i to je to. Svi fajlovi su WAV, 24 bit, 44.1 kHz. Nema MP3 namerno, razlike cete najbolje cuti na WAV fajlovima. Pozdrav :) |
izgleda da :banghead: sam glup, ne mogu da nadjem......
|
All times are GMT +1. The time now is 10:25 AM. |