|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Pa ja ovo nevidim kao neko pravdanje i prozivanje!? Kome i zbog cega? Covek lepo postavio par pitanja i dobio par odgovora...a stavio sam crveno da se lakse cita naspram postavljenih pitanja... ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
#2 |
MCI Master
|
![]()
OK..
ma vidim u par threada da se nateze ali ajde!!! ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Nevjerojatno... hahaa
@sasha: Ja sam osjećao strahopoštovanje čitajući postove forumaša i Vracheve uspjehe. Nebi mi palo na pamet pisati ovakve stvari pogotovo ne na forumu ovoga tipa, s ljudima ove klase. |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Kontam da je to onaj isti lik sto je koristio ime DaBeer i stavio isti avatar kao DaBear da bi uneo pometnju. Kontam da mu gospodin Vracarevic jakoooo smeta.
|
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
U proteklim postovima sam se suzdrzavao, ali aj' sad. Kompleks nerealizovznosti i popularnosti neki ne mogu da savladaju vec preraste u ozbiljnu bolest!
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
50 Najmocnijih u muzici u Srbiji !! | DaBear | Razno | 24 | 20-01-2013 02:40 PM |
VST instruments u Pop Muzici | Riccolo | Audio Software | 8 | 03-03-2009 08:39 AM |
Recept za uspeh? | Silvana | Vlado Georgiev | 1 | 30-03-2005 03:06 PM |