![]() |
Koji Je Vas Najveci Uspeh U Muzici ?
Gospodo uspesni muzicki producenti - dajte nam malo VOLJE za zivotom !!! Da li je moguce uspeti na Zapadu ?
Verujte meni vas uspeh na Zapadu zvuci neverovatno iz ovog smrdljivog ZEMUNA ! ! Mozete da nam ukratko kazete koji vam je najveci uspeh u karijeri do sada ? Ne remixi jer je to malo kicenje tudjim perjem,pesma je hit ili ne i bez vaseg remixa koji je negde 5-ti na CD-u ili kao Alternativni Radio Mix na CD2 ... ko to slusa? - da se ne lazemo hehe :) nego kao PRODUCENTI ili kao KOMPOZITORI ? KOJI VAM JE NAJVECI USPEH ? Evo malo gledam ovde na Forumu koga sve ima i zvuci mi da je najuspesniji nas covek koji se bavi muzikom ZORAN VRACEVIC ( bez obzira sto nije spavao sa Madonom kako Kiki tvrdi heheh ):mrgreen: .Vidim da na FORUMU ima i jos nekih domacih poducenata ali Zoran je ipak covek koji nekako najprofesionalnije zvuci. Zorane nije vas pokolebalo sto ste bili poslednji na Evroviziji osvojivshi samo 1 poen - sa vasom pesmom BRAZIL ( u izvodjenju Bebi Dol ) opet ste uspeli u zivotu - svaka vam cast ! Malo ste me samo razocarali da ste radili ceo album remixa za CECU ???? Tu ste mnogo izgubili kredibilitet. Vidim u rezimeu vashe karijere koju ste VI sami napisali ipak lepo pishe da ste radili Remix za Kajli Minog . Ja sam Audofil i veliki Fan Kajli i mislim da imam sva njena izdanja i skoro sva PROMO izdanja.Koju ste njenu pesmu remixovali i pod kojim imenom ? Da ne bude da opet shirimo neistine hahaha :rotfl: Molim za odgovor. Da li ovde ima nekoga ko bi se merio sa majstorom Zoranom ? ? ? ? ? ? |
Re: Koji Je Vas Najveci Uspeh U Muzici ?
O cemu se ovde radi ? :confused:
|
Zavera :o
Pozdrav |
Quote:
Nego profesionalaca muzickih producenata i inih koji bi to zeleli da postanu ( kao ja na primer ) .Da li je moguce da osim gospodina Zorana nema ni jednog drugog naseg uspesnog muzicara ovde na Forumu ? :o bio bi vam zahvalan ; TRAZIM PLACENI POSAO ARANZERA , KLASICNI SAM MUZICAR - VIOLINA, I RADIM SJAJNE STRING ARANZMANE. Sasha 011-618347 |
Auuu...sto galamis. Tek stigo u drustvo a vec zilion pitanja i pod pitanja a da ni ne znamo ko si...dakle, Vi ste?
Svi bi mi hteli da budemo sto sta ali nekako to bash ne ide tako.....ti pitas pa ti neko kaze i ti onda postanesh to shto si hteo ;) |
Pa vec trojica su se javila kao ti u poslednjih par dana ... a covek se ubi objasnjavajuci da nije radio za Kajli i da je sve to laz .....
I sad ti opet :confused: Procesljaj malo forum , Vrac je bio i gost foruma .... pa eto , ako si njegov fan , tamo mnogo pise o njemu , pa porcitaj i onda postavi pitanje ( po mogucstvu neko koje nije vec pet puta postavljano ;) ) Pozdrav |
Quote:
|
Quote:
A i stalno mi zvocas kako Madona i nije neka u krevetu ....:o :rotfl: Pozdrav |
pa teško da se sa gosn Vračem mogu meriti ali imam par izdatih maxi singlova u periodu 1997.-1999.(U Nemačkoj)
Tada je bilo u planu još mnogo toga ali politika sje__la poslove..i tako posle dužeg bedaka nastavio sam da radim ali bez nekih pretenzija ka zapadu.. odgovor je da se može,samo treba puno raditi i biti uporan.. evo imaš baš frišak primer SPEED PROGRESS ekipe iz Subotice kojima je nedavno izašlo prvo izdanje takođe u Nemačkoj...dobar primer je i Marko Nastić koji već ima mnoštvo izdanja mada on slabo posećuje ovaj forum..ovo su sve ljudi koje poznajem pa zato navodim njihove primere...ovde na forumu ćeš naći još mnoštvo ljudi koji imaju doooosta kilometara produciranja,aranžiranja,programiranja,...ali se time ne hvale...polako samo... da ne dužim...IMA NADE !!! |
Quote:
Unapred zahvalan, S |
All times are GMT +1. The time now is 07:17 PM. |