|
Recenzije Ovde mozete postaviti svoje recenzije audio softvera, hardvera, intrumenata i studijske opreme. Postavite pitanja ili iskomentarisite napisane recenzije |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
Zdravo analog, hvala sto si proverio
![]() Sirinu azmafona u slucaju starog pikolina sam suzio za 10mm (5mm sa svake strane) da ne bi azmafon smetao lepljenju bocne stranice, posto je prilicno troshan, i uvek se neki konchic odvoji i ubaci se izmedju bocne stranice i stranice na koju se lepi ista. Srednji komad jeste malo kraci jer postoji nagib izmedju prednje stranice i unutrasnjeg zida na mestu lepljenja, i to skracenje nije iskotirano, mora se izracunati.... 7mm sam oduzeo. Manji komad sam racunao kao 100-16+117=201mm koliko sam i napisao. Takodje, znam da je nemoguce iseci azmafon ovako precizno, i u svakom slucaju, bitnije je da komadi budu isti za levi i desni, nego da budu "tacni" i cak i to... ne mora "u milimetar" ![]() Ostaje jos da proveris najduzi komad, da li su sabirci dobri. ![]() pozdrav bogi
![]() |
#2 | ||
Senior Member
|
![]()
Prema ovoj fotografiji iznad, koliko ja mogu da vidim, stavljen je i neki beli materijal na bocne stranice
![]() Quote:
Quote:
![]() Mogao bi i neko drugi malo da se počeše po glavi :P |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Ovako izgleda drvo za kutije u kitu. U pitanju je kit za Pico Lino MKII, nesto sire i nize nego za prethodnu verziju.
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Koliko kosta par u fullu!!!??? Dakle, drajveri, kutije itd. Koliko sve to (bez krechenja) ispada na kraju?
Pozdrav! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Za sada gruba rachunica za Hi End verziju izlazi oko 350 eura par.
Ako Boggy uspe da resi proizvodnju samih kutija ( a verujem da hoce ) da se prave u ovde cena bi trebala da bude jos manja. Ova navedena cena je u Nemackoj, buduci da su sve komponente kupljene tamo, ako se nadje "kanal" da se sve ovde nabavlja ( a radi se na tome ![]()
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vifa PicoLino DIY pasivni monitori | Moritz | Monitoring | 45 | 17-09-2006 10:07 AM |