|
Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Malo je off topic, ali da li je neko slusao ADAM Artist kutije, i da li neko zna zasigurno da li je bass driver Hexacone ili ne ?
Jako me zanimaju posto mi je prostor u kojem radim dosta skucen a uz monitore koje imam (VIFA PICCOLINO) bi trebalo neko pojacanje,a i planiram da ih nosam dosta . I da, cena kod nas,Tikki ? Moderator: Izvuceno iz offtopica u threadu Adam A7... rec je o DIY monitorima baziranim na Vifa drajveru koje koristi Moritz, a zovu se PicoLino
![]() |
#2 | |
Moderator
|
![]() Quote:
kako si zadovoljan? imas li kakvu slicicu? pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
VIFA je nesto najludje sto sam ikada cuo sa obzirom na cenu. Posto je single driver stereo slika i detalj su neverovatni. Teram ih sa YAMAHA A100 pojacalom i jako sam zadovoljan. Ko god ih je cuo kod mene ostao je zzatecen velicinom i kvalitetom zvuka koji iz njih izlazi. Koliko god to neverovatno zvucalo uspevaju da odsviraju 50 hz, doduse -3 ili malo vise (cini mi se)...ovde Transmission Line cini svoje
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 12-09-2006 at 05:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Da xzaboravih , jeste bile su u kitu...nekih 300 tinjak evra sve zajedno.
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Moritz, imas odlicne monitore, "naduvani" Auratone princip.... ![]() Malo nemaju najvisih visokih... ali sve ostalo je sigurno predivno... Cuvaj ih dobro, uvek ce ti valjati, kakve god monitore kupio kasnije, pogotovo sto si navikao da ne mogu da ti "tresu zidove" i to ti ne smeta ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
Toliko sam zadovoljan da sve sto cujem novo od kutija vrlo opusteno poredim sa mojim Vificama. Istina je, sve preko 16,5-17 khz ne postoji ali zato sve drugo stvarno svira predivno...cak se nosim mislju da sklopim surround set posto sam nasao i sub za njih takodje VIFA
![]() ![]() ![]()
Be more PRO less TOOL... Last edited by Moritz; 12-09-2006 at 05:38 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Zapravo je kevlar
![]()
![]() |
#8 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() Sto se tice surrounda od piccolina.... to ti je odlicna ideja. Sto se tice medijapana... javi mi podatke na PM... mada mislim da ce transportni troskovi biti neisplativi... ali me to ipak zanima ![]() pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#9 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() E sad... cini mi se da je glass fibre cone... ma ko ce ga znati, bitno je da dobro svira pozdrav bogi
![]() |
![]() |
#10 |
Pro Member
|
![]()
Po prstom se oseca tekstura od tkanja, e sad bem li ga pise da su od kevlara..a na kraju i nije bitno bitno je da rade. Sto se tice transportnih troskova otome ne brinem posto su mi sestra i zet u Minhenu, a uz to zet je totalni zaludjenik za zvucnike (on me je i navukao na VIFE...hvala mu) tako da ...
![]() ![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
VIFA Pico- Lino | Moritz | Recenzije | 252 | 30-07-2010 01:15 PM |
DI Box, Aktivni i Pasivni | analog | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 22-04-2008 11:27 PM |