|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Nuendo3 i Cubase SX3,ali bih voleo da probam Pro tools,pa zbog toga i pitam da li se isplati uzeti digi003,zbog pluginova koje podrzava Pro tools....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Hmm, svejedno zavisi jeli digi rack ili nije? Mada, predpostavljam da je rack... Ja sam licno RME-ovac po 'nacionalnosti' ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Ajd nek neko odgovori konacno na prvo pitanje...
Za softver svi znamo ko sta moze to nije problem.. Dakle,konverteri,latencija,stabilnost,kvaliteta zvuka i tako to.
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Vec je odgovoreno, to su dve sprave u istoj klasi, i eventualna razlika je vise stvar licnog ukusa, nego stvarne razlike u kvalitetu. 003 ima bolje preampe, FF800 trenutno ima bolje ASIO drajvere, ali izaci ce novi za 003, a i kad se koristi Pro Tools kao software, nisu potrebni, znaci da stabilnost i latencija zavise od toga koji software se koristi, tako da konacna odluka ipak zavisi, prvenstveno, od softvera sa kojim ce se raditi.
RM |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Mason
|
![]()
... i AD\DA konvertore, koliko ja znam...
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Pa 003 ima nove konvertore i trebalo bi da budu znatno bolji od starih, a nekima se ipak vise svidja zvuk starih (DA) konvertora, tako da je to ipak vise pitanje ukusa. Ne bih da navodim imena, ali neki (kod nas) poznatiji likovi su uzeli (svojevremeno) 002, jer im je zvucao bas "kako treba" za Rok & Roll, pa se ja sad pitam ko je tu lud, a ko zbunjen? :o
RM |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Mason
|
![]()
...dok zapadnjaci na 002-ojku obicno kace neki externi ad\da, cesto upravo RME...
Verovatno stvar tripa i ukusa...
http://www.facebook.com/idekius Last edited by idekius; 01-11-2007 at 02:01 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Digi003 Firmware update | Cadaverous | Computer Hardware | 5 | 25-06-2008 12:42 AM |
Problem sa PoCo + Logic 8 + Digi003 | Cadaverous | Computer Hardware | 4 | 20-05-2008 07:25 PM |
Digidesign Digi003 | bumbar | DSP forum | 15 | 01-10-2004 10:28 AM |