|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Nakon toga, osnove harmonije su the must. Ja ću skenirati jednu simpatičnu malu knji?icu, pa ti poslati. Ima sve, sa?eto. Pa nakon toga postoje knji?urine koje pro?iruju znanje i dalje. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
nisam expert za citanje nota ali imam mobilni uredjaj :P na koji otpevusim ideju ili zapisem text koji mi je pao na um
![]()
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Evo meni se nocas desila jedna zanimljiva stvar, bukvalno sam u snu formirao tri odlicna ambijentala, koja se stvarno mogu meriti sa onim koje slusamo skoro svaki dan... Da stvar bude gora radi se o akusticnim ambijentalima koji su poprilicno retki (ili bar mislim da jesu)... Za jedan od njih (a mozda i vise) sam imao u glavi ideju za spot koji podseca na one koje radi Enigma... Jbg, sad se secam samo tih tehnickih detalja, a ideje su isparile cim sam otvorio oci...
![]()
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Je li ovo dobra ideja? | Tomislav | Computer Hardware | 2 | 12-04-2007 08:42 PM |
ideja | Arthur | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 02-10-2005 11:11 AM |
DEMO ideja | Steka | Promocija radova | 22 | 25-05-2005 08:50 AM |
ideja | dr.Ru | Vlado Georgiev | 2 | 24-02-2005 12:33 PM |