|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#91 |
VIP Member
|
![]()
Paki - djelomično si u pravu, no ono čega se često dotiče? - farbar iz Golubinaca ili maler iz Zrenjanina ili ?to već... stvar je u tome da mo?da i od malera iz Zrenjanina mo?emo svi ne?to naučiti o glazbenoj produkciji, isto kao i od farbara iz Golubinaca.
Vjerujem da su nečiji postovi, način izra?avanja i primjenjivost savjeta dovoljni da prosudi? da li ima svrhe da ga poslu?a? i uzme? u obzir ili ne. To ?to je netko "autoritet" i profesionalac, ne znači nu?no da će ti svaki njegov savjet biti od koristi (jer ponekad se radi o ukusima, a ne o apsolutno nepobitnim parametrima) i da on nema hrpu predrasuda (pozitivnih i negativnih) prema određenim proizvodima, načinima rada itd itd... Za?to bi slijepo slu?ao autoritet i za?to ne bi uopće poslu?ao farbara iz Golubinaca? Ti i ja i svi ostali? Ja svakoga volim poslu?ati i nakon toga procjenim da li mi to zvuči zdravo razumski ili ne... ili poku?am učiniti ne?to na određeni način i vidim funkcionira li. Na kraju svega, računa se samo na? vlastiti rad i ionako savjetima neće? dogurati daleko koliko sa vlastitim experimentiranjem, učenjem i radom. Arogantno pona?anje članova je problem. I ne znamo od kud potječe jer ponekad i članovi neskloni aroganciji (poput mene npr.) ipak budu takvi (ako se osjećaju izazvani... a to je sad ili stvar osobnosti ili neispavanosti.. ili..)... zato je cjelokupna komunikacija bitna i svi zajedno bi se trebali jedni prema drugima odnositi sa vi?e po?tovanje bez obzira da li je iza ili ispred nas ne?to istinski vrijedno i du?no po?tovanja. No, tu se opet vraćamo na problem koji je izolirao Shiva.. a to je ono kakvi smo i inače... ne mo?e nas forum preodgojiti. __________________ No, kao ?to su psiholozi do sada dokazali da u radu s ljudima i djecom stvari ne idu na bolje, ako se radi na bazi ukazivanja na problem, tako mislim da i ovaj topic nema neke svrhe. Puno bi zdravije bilo uvećati i naglasiti njegovu dobru i pozitivnu stranu, pa iz tog temelja graditi dalje. |
![]() |
![]() |
#92 | ||
Moderator
|
![]() Quote:
Ne nalazim se prozvanim, niti mislim (naopako...) za sebe da sam "faca". Cak, stavise, za mene face mogu da budu (i uglavnom)) jesu ljudi koji cak i nisu u ovom poslu, i to zato sto su stvarno "face" i dobri ljudi. Obratio sam ti se, i bio sam jasan pri tome ne kao obican clan u raspravi, vec kao MODERATOR. Niti sam tada, niti sada zeleo da se raspravljam sa tobom, vec ocekujem od tebe da prekines sa ovim besmislenim nadmudrivanjem jer mi uopste nije cilj da ucestvujem u raspravi, vec da je odrzim u granicama pristojnosti, sto mi sa tobom tesko uspeva. Quote:
Nije. Svojevoljno je pristao na to da bude "gost producent" foruma, ali je to bila njegova, a ne tvoja odluka. ![]() Nisam ti ni "burazer". Vodi racuna o pristojnosti kada mi se obracas (ovo je drugi put da ti to stavljam do znanja...) Nije, ali si tacno jos jedan ovakav post pred njom. Poslednje upozorenje!!!
![]() |
#93 |
Administrator
|
![]() Posto je ovo vec drugi put da moramo da reagujemo, vidi se iz prilozenog da ovako dalje nece ici...Stoga se zakljucava tema.
Ovaj forum sluzi prevashodno za druzenje, ucenje, razmjenu iskustava, misljenja u oblasti audio produkcije i produkcije muzike! Nista vise i nista manje. Za moderatore se biraju najbolji ljudi ali i ljudi koji imaju vremena da se posvete forumu. S obzirom da trenutno stanje stvari ne preslikava ovaj princip u potpunosti, napravicemo ovih dana neke izmjene (planirane svakako vec odavno), pa cemo vidjeti kako ce se stvari dalje kretati. Ja cu jos jednom ponoviti: Ne vidim da se na forumu ista desava loshe, cak stavise, ponasanjem (ako izuzmemo par manjih ekscesa) mozemo samo da sluzimo kao primjer, a s obzirom na brojnost sagovornika i ucestalost diskusija... TOliko za ovaj put i za ovu temu... |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Omiljeni forum | alfom | Razno | 34 | 21-09-2008 11:43 PM |
rumski forum | nenad | Razno | 9 | 18-10-2007 05:08 PM |