|
Predlozi i sugestije imate ideju kako da www.rumski.com ucinimo boljim? Recite... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Nisam dugogodisnji clan Rumskog foruma, ali na osnovu vremena provedenog ovde, jednostavno se da zakljuciti da se i ovde, kao i u svakodnevnom zivotu srecu razni ljudi, a na svakom je od nas da proceni sa kim moze da saradjuje i cije misljenje moze, a cije ne moze da ceni.
Najvaznije je da svi, koliko je to u moci svakog od nas, pomognemo nekom od forumasa da resi neki, za njega u tom trenutku, nepremostivi problem. Ukoliko ne mozemo da mu pomognemo, bolje je da se uzdrzimo od nesuvislih komentara, jer je i to neki vid pomoci. Opste diskusije sta je i koliko bolje su zanimljive samo kao verbalni karate, jer nijedna od, uslovno receno, sukobljenih strana nece promeniti svoje misljenje. Dakle, podrzavama verbalni karate, samo kada je rec o opstim temama, naravno ukoliko je sve u granicama dobrog ukusa, bez omalovazavanja i vredjanja. Pozdrav i prijatan boravak na forumu! |
![]() |
![]() |
#2 | |
Psiho
|
![]() Quote:
Pored toga, osim "sukobljenih" strana rasprave chita josh stotine chlanova koi ne participiraju direktno u raspravi. Oni su objektivniji od onih koi raspravljaju i chesto puta iz takvih rasprava mogu puno nauchiti. Uz kvalitetne argumente osobe "sa strane" vrlo rado uzmu u obzir nove informacije i (ja ne bih rekao promjene) update-aju svoje mishljenje. Svaki dan chujemo neshto novo a svaka nova informacija mjenja dosadashnji pogled na odredjenu temu. Mishljenje se i treba mjenjati svakodnevno... u protivnom je to simptom koji znachi da neshto nie u redu. Sve se konstantno mjenja, samo je promjena stalna. S ovim se slazhem. Bilo bi idealno da nikad ne dolazi do osobnih vrijedjanja i da sve ostaje u granicama dobrog ukusa. No granica dobrog ukusa je relativan pojam, a kultura komuniciranja je dio lingvistichke evolucije chovjeka. Gaus je davno otkrio krivulju koja vrlo tochno opisuje koliko ljudi che biti na nivou gorila, koliko che biti kulturnih (vechina) i koliko che ih biti "ispred svog vremena". Svaki pokushaj da izbjegnemo gorile i vizionare je uzaludan, a sve da nam to i uspije napravili bi sranje jer bi nestalo referentnih tochaka.
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Meni je forum super! To sto nekada dodje do carki,prepucavanja i mlacenja prazne slame pa i to je deo zivota. Ja sam ovde upoznao za godinu dana 10-tak ljudi, koji su meni pomogli a i ja njima. Neki su mi prebacivali da ja nisam nikome dao valjan savet! One koje je nesto stvarno interesovalo ( o cemu bih mogao nesto da kazem) su dobili mnogo puta savete i misljenje. Izvinjavam se ali ja ne mogu da odgovaram na postove tipa: dali je bolji Rme ili Emu? Jer to nisam ni probao ni poredio, a isto tako nemogu da slusam tudje radove i komentarisem sta mislim o tome javno. Malo mi je to neukusno.
Isto tako ako se forum pretvori samo u prirucnik za pocetnike, sta cemo dobiti? |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Omiljeni forum | alfom | Razno | 34 | 21-09-2008 11:43 PM |
rumski forum | nenad | Razno | 9 | 18-10-2007 05:08 PM |