Go Back   Rumski Forum > Audio produkcija > Audio Produkcija - Tehnike

Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 10-08-2007, 10:07 AM   #41
Arthur
MAO

Arthur's Avatar

Default Re: SSL mix "protiv" SSL Plug in miksa...

imam jedan predlog i sugestiju koju cu izneti u sobi za predloge i sugestije
Arthur is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 10:11 AM   #42
Color
Senior Member

Color's Avatar

.........EBES ALAT! Ispeci ZANAT!
Color is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 10:14 AM   #43
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by Color View Post
.........EBES ALAT! Ispeci ZANAT!

..... lepo receno ..... jos samo da to ljudi i urade

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 10:42 AM   #44
Max
Pro Member

Quote:
Originally Posted by SumAnuT View Post
Imate koliko primetih poziv od maksa da smiksate sta hocete OTB da ce on odraditi isto ITB, pa posto vas ima toliko koji se kunete u hardver, izvolite ...

Samo sto je to nekom magijom preslo u programiranje midi matrice i kopiranja D' angelovog sounda

Ponuda i dalje stoji , da se prica ne bi suvise komplikovala

Pozdrav
Max is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 11:16 AM   #45
Color
Senior Member

Color's Avatar

Eto, divna prilika da se okupimo i druzimo... Organizujemo se i napravimo jedan mali "seminar" i debatu na temu mixinga. Svako bi mogao da donese neki svoj uradak, dobar ili los nije bitno, pa da prica na cemu je, sta je i kako radio zarad cega! Cak su mozda losi primeri i bolji, tj. citljiviji i poucniji.. U ovo sve bi bilo idealno kad bi bio ukljucen i neko ko ima komplet OTB mix, tj. Perun, ne znam za ostale foRumase ko disponira cime, pa da moze da se prica i o analogiji i prednostima i nesavrsenstvima iste, da se sagleda sa sto vise razlicitih uglova.. Nisam siguran koliko je ovo sve realno ali ajd, tema za razmisljanje...
Old 10-08-2007, 11:23 AM   #46
Color
Senior Member

Color's Avatar

Quote:
Originally Posted by Max View Post
..... lepo receno ..... jos samo da to ljudi i urade

Pozdrav
Pre ili kasnije svako shvati da je tu kljuc, kao i u svakom drugom zanatu. Problem je samo sto nemaju svi iste kapacitete i predispozicije za bavljenje ovim poslom.... pa im ne preostaje nista drugo no da traze spas u opremi...
Old 10-08-2007, 11:31 AM   #47
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
Pre ili kasnije svako shvati da je tu kljuc, kao i u svakom drugom zanatu. Problem je samo sto nemaju svi iste kapacitete i predispozicije za bavljenje ovim poslom.... pa im ne preostaje nista drugo no da traze spas u opremi...
Ne osecam se prozvanim u tvom postu, daleko bilo. Nego, pomenuo si rec POSAO, pa me zanima, iz koje si perspektive tacno napisao poslednju recenicu!? Ispada da su svi bestselleri i ovde i preko, bilo gde, ustvari papci koji u zivotu ne bi nachukali nista da nisu kupili opremu!? Zanimljivo, obzirom da im je svima trebalo po 10 godina (manje ili vise) da bi krenuli u investicije tog tipa. Da, sa preko 100 hitova pre toga. Minimum...

Ne kapiram o cemu pricas!?
perun is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 11:49 AM   #48
Color
Senior Member

Color's Avatar

Quote:
Originally Posted by perun View Post
Ne osecam se prozvanim u tvom postu, daleko bilo. Nego, pomenuo si rec POSAO, pa me zanima, iz koje si perspektive tacno napisao poslednju recenicu!? Ispada da su svi bestselleri i ovde i preko, bilo gde, ustvari papci koji u zivotu ne bi nachukali nista da nisu kupili opremu!? Zanimljivo, obzirom da im je svima trebalo po 10 godina (manje ili vise) da bi krenuli u investicije tog tipa. Da, sa preko 100 hitova pre toga. Minimum...

Ne kapiram o cemu pricas!?
Cudno da bas ti reagujes, i to sa potpuno pogresnim tumacenjem... tako da cu dozvoliti sebi da dovedem u pitanje da li se TI osecas prozvanim ili ne. U svakom slucaju izmedju redova koje sam JA napisao nigde ne pise Perun! Daleko bilo, uopste nemam razloga da osporavam tvoj rad, cak bi mi bilo drago i da razmenimo iskustva. Rasprave me ne zanimaju, konstruktivne ideje da!

Gore sam vec napisao ....EBES ALAT - ISPECI ZANAT! Ako citas, kapiraces o cemu pricam.. ja o nikakvim papcima ne pricam!
Old 10-08-2007, 12:00 PM   #49
perun
Pro Member

perun's Avatar

Quote:
Cudno da bas ti reagujes, i to sa potpuno pogresnim tumacenjem... tako da cu dozvoliti sebi da dovedem u pitanje da li se TI osecas prozvanim ili ne. U svakom slucaju izmedju redova koje sam JA napisao nigde ne pise Perun! Daleko bilo, uopste nemam razloga da osporavam tvoj rad, cak bi mi bilo drago i da razmenimo iskustva. Rasprave me ne zanimaju, konstruktivne ideje da!

Gore sam vec napisao ....EBES ALAT - ISPECI ZANAT! Ako citas, kapiraces o cemu pricam.. ja o nikakvim papcima ne pricam!
Eto, sad ja ispadoh grbav! Ne osecam se prozvanim, ni najmanje. To sam i napisao. Samo, ova prica je toliko apsurdna... O cemu se ovde raspravlja!!!??? Jos u prvom postu napisao sam da je test apsurdan, jer nemamo usnimljene trake, to jest neku postavku samih usnimaka, makar zajedno. Da li je ista radjeno ovde!? Verujem da nije. Ili vrlo malo.

A, cekaj Color, kad vec napisa to... Zar stvarno mislis da pripadam (verovatno nepostojecoj kategoriji) onih koji tvrde... JEBES ZANAT, KUPI ALAT?

Pozdrav. Bice prilike da se upoznamo, nadam se.

Last edited by perun; 10-08-2007 at 12:11 PM.
perun is offline   Reply With Quote
Old 10-08-2007, 02:58 PM   #50
Gianfranco
Senior Member

Gianfranco's Avatar

nisam jos cuo test(na moru sam,kucam sa mobilnog).ali to sto pothranjuju iluzije ljudi da sa 1k vrednim plug-inovima mogu postici identicne rezultate kao oni sa miksetom od 100k,je da ne kazem podlo.I tako danas i baba-sera moze da kupi SSL!Prostom logikom pothranjenom veshtim reklamama poput ove,namece se jednostavan zakljucak-da su svi ovi drugi(100k) finansijski retardi,snobovi ili neznalice...
Gianfranco is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Posting Rules