|
Audio Produkcija - Tehnike Audio in?enjering, usnimavanje, tehnike mixa. Mesto za razmenu iskustva vezanih za DAW produkciju. Imate pitanje? Potreban vam je stručan odgovor? Podelite sa nama tajne produkcije i recording/editing tehnike |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 |
MAO
|
![]()
imam jedan predlog i sugestiju koju cu izneti u sobi za predloge i sugestije
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
Senior Member
|
![]()
.........EBES ALAT! Ispeci ZANAT!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Samo sto je to nekom magijom preslo u programiranje midi matrice i kopiranja D' angelovog sounda ![]() Ponuda i dalje stoji , da se prica ne bi suvise komplikovala ![]() Pozdrav |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Senior Member
|
![]()
Eto, divna prilika da se okupimo i druzimo... Organizujemo se i napravimo jedan mali "seminar" i debatu na temu mixinga. Svako bi mogao da donese neki svoj uradak, dobar ili los nije bitno, pa da prica na cemu je, sta je i kako radio zarad cega! Cak su mozda losi primeri i bolji, tj. citljiviji i poucniji.. U ovo sve bi bilo idealno kad bi bio ukljucen i neko ko ima komplet OTB mix, tj. Perun, ne znam za ostale foRumase ko disponira cime, pa da moze da se prica i o analogiji i prednostima i nesavrsenstvima iste, da se sagleda sa sto vise razlicitih uglova.. Nisam siguran koliko je ovo sve realno ali ajd, tema za razmisljanje...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#46 |
Senior Member
|
![]()
Pre ili kasnije svako shvati da je tu kljuc, kao i u svakom drugom zanatu. Problem je samo sto nemaju svi iste kapacitete i predispozicije za bavljenje ovim poslom.... pa im ne preostaje nista drugo no da traze spas u opremi...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Ne kapiram o cemu pricas!? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#48 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Gore sam vec napisao ....EBES ALAT - ISPECI ZANAT! Ako citas, kapiraces o cemu pricam.. ja o nikakvim papcima ne pricam! |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#49 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
A, cekaj Color, kad vec napisa to... Zar stvarno mislis da pripadam (verovatno nepostojecoj kategoriji) onih koji tvrde... JEBES ZANAT, KUPI ALAT? Pozdrav. Bice prilike da se upoznamo, nadam se.
Atelje Trag Group, Belgrade www.ateljetrag.com Emmett Brown Technologies, Hollywood www.emmett-brown.com Last edited by perun; 10-08-2007 at 12:11 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#50 |
Senior Member
|
![]()
nisam jos cuo test(na moru sam,kucam sa mobilnog).ali to sto pothranjuju iluzije ljudi da sa 1k vrednim plug-inovima mogu postici identicne rezultate kao oni sa miksetom od 100k,je da ne kazem podlo.I tako danas i baba-sera moze da kupi SSL!Prostom logikom pothranjenom veshtim reklamama poput ove,namece se jednostavan zakljucak-da su svi ovi drugi(100k) finansijski retardi,snobovi ili neznalice...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
"glupi"ASUS (i "pametni"Gigabyte) | milanCHE | Computer Hardware | 20 | 26-06-2009 12:01 AM |
Zasto "iste" stvari zvuce "razlicito"? | boggy | Razno | 121 | 11-12-2008 09:36 PM |
Da li postoji ""MUTRON" kao plug in? | splatch | Audio Software | 1 | 27-11-2005 11:46 AM |