| 
 | |||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  20-05-2007, 04:34 PM | #1 | 
| Senior Member Join Date: Aug 2004 Location: Olimp,Greece,EU 
				 |  Re: Kucni red 

Meni je posljednja musterija rekla kako to da mi insistiramo na nekom preciznom placanju kada ljudi stvari rade dzaba samo da im se ime pojavi na festivalu!!!    Doduse,radi se o poznatom,kompletnom bolidu poznatom u mojim krajevima ali svejedno.Doslo mi je da mu vratim pare i posaljem u rodni kraj! Interesantno,sto je bolji pjevac u pitanju,manje sere... 
				__________________ "Ja sam rodjen, u cvetu Rolanda..." | 
|   |   | 
|  20-05-2007, 05:12 PM | #2 | |
| Mason Join Date: May 2003 Location: Otkude Ni?, Serbia 
				 |  Re: Kucni red Quote: 
 Ako nema para, a stalo mi je da se nesto odradi, o.k.... uradicu dzaba i nema problema... , ali... obezvrediti svoj rad naplacivanjem idiotskih cena... hmmm... mislim... o.k... ko misli da njegov rad toliko vredi, sto se mene tice, neka trazi i 5 eu po pesmi... sam je vrednovao sebe... 
				__________________ http://www.facebook.com/idekius | |
|   |   | 
|  20-05-2007, 05:52 PM | #3 | |
| Pro Member Join Date: Jun 2006 Location: Novi Sad 
				 |  Re: Kucni red Quote: 
 Jos uvek vazi ona stara: "Daj sta dash..." U potpunosti te razumem i u pravu si, ali ce to negodovanje piti vodu tek kada se "zivotni standard" (strana rec u Srbiji), dovede do bar neke normale i kada ljudi ne budu morali da iznose tezge na ulicu prodajuci stare cipele... | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Kvalitet // Kucni studio | alfom | Razno | 7 | 21-11-2008 12:21 PM | 
| Kucni studio | Hayem | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 15-10-2007 12:08 PM | 
| kucni studio | white nigga | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 4 | 28-03-2005 01:22 PM |